Met korting naar Thermen Bussloo is altijd leuk maar dit geloof je niet! Ad Webwinkel heeft nu een actie dat je voor maar € 16,95 p.p. een dag kan genieten van de wellness faciliteiten bij Thermen Bussloo. Let op; het is een OP=OP actie. 

Met korting naar Thermen Bussloo

Thermen Bussloo staat al jaren op nummer 1 in de top 10 wellnessresorts van Nederland en in de top 3 beste sauna’s van Nederland. Daarnaast heeft dit wellnessresort al meerdere awards gewonnen waaronder de award voor; ‘Beste Uitje van Nederland‘. En met dank aan AD Webwinkel kan jij daar nu super voordelig van genieten zonder abonnee te zijn. Normaal kost een dagentree €36,50 p.p. en nu maar €16,95 per persoon. Let op: op vrijdag, zaterdag, zondag is er een toeslag van € 2,95 van toepassing en je moet een reservering maken om je vouchers in te wisselen.

Badkledingdag: Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag.
Openingstijden: Ma-Za 09.00 – 23.30 en op zondag 09.00 tot 23.00 uur
Adres: Bloemenksweg 38 – 7383 RN Voorst – Plan je route hier

Sauna faciliteiten: 

 • Azië sauna, Kelo Aufguss sauna en Panorama sauna, Infrarood sauna met ligbanken, daarnaast een Finse sauna, Rozen sauna en een Saltarium. Als laatste een Kelo aarde sauna, Geyser sauna, Vaulo bad sauna en een Vier elementen sauna.

*De prijs van €16,95 is inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling. Inleveren moet vóór 31 mei 2019.

Thermen Bussloo

Zo bestel je tickets bij Ad Webwinkel met korting

AD Webwinkel is een initiatief van De Persgroep. Onder andere het AD, Volkskrant en Trouw vallen hieronder. Sinds 2016 bieden zij op regelmatige basis zeer voordelige acties voor dagjes uit in Nederland. En het mooie is, je hoeft geen abonnee te zijn van de krant om gebruik te kunnen maken van de korting. Let op: op vrijdag, zaterdag en zondag is er een toeslag van € 2,95 van toepassing.

 

 • Stap 1: Maak je keuze
  Ga naar de homepage van AD Webwinkel en kies voor wellness, kies jouw favoriete uitje en selecteer de tickets.
 • Stap 2: Betaal met gemak via IDEAL of Creditcard
  De dag bepaal je later, de geldigheid per uitje wordt vermeld.
 • Stap 3: Ontvang direct je tickets per e-mail
  Na de betaling ontvang je de bestelde tickets per e-mail.
 • Stap 4: Print jouw tickets voor vertrek
  Print de tickets en toon deze bij de kassa.

*De prijs van €16,95 is inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling. Inleveren moet vóór 31 mei 2019.

Wil jij ook met korting naar Thermen Bussloo?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post