Wil jij meer weten over met Kerst naar Disneyland Parijs en ervaringen daarover? Dan zit je hier goed want ik ben in Disney geweest in de wintermaanden toen Disney helemaal omgetoverd was in kerstsferen. Check snel deze handige en leuke tips voor kerst in Disney.

Met kerst naar Disneyland Parijs ervaringen

Heb jij altijd al eens met kerst naar Disneyland Parijs gewild? Dan is het nu de tijd daarvoor! Meestal wordt Disneyland Parijs begin november omgetoverd in kerstsferen en dat duurt meestal tot en met de eerste week van januari. Zodra je in je hotel aankomst proef je de kerstsfeer al en dat wordt alleen maar meer zodra je Disneyland Park en de Walt Disney Studio’s instapt. Een 24 meter hoge kerstboom, de mooiste etalages, de leukste Disney kerst accessoires, fonkelende kerst aankleding en allemaal kramen met lekkere winterse gerechten en drankjes.

Stel je voor, je hebt nog nooit nagedacht om naar Disneyland Parijs te gaan en dan ontmoet je een leukerd die dolgraag naar Disney wil. Soms moet je iets voor elkaar over hebben en in mijn geval was dat een weekend met kerst naar Disneyland Parijs. Eerlijk is eerlijk, vriendlief wilde graag naar Disney en als ik ging dan wilde ik rondom de feestdagen en ten tijde van het magische vuurwerkfestival in november. Een perfecte combi voor ons. Dus wat mij betreft, liefde is; je vriend verrassen met een bezoek aan Disneyland Parijs! *Dit artikel gaat over de kerstsfeer in Disneyland en niet specifiek over reizen tijdens de kerstdagen naar Disney.

*Bekijk hier de Disney aanbiedingen!
**Boek nu voor het Magische Vuurwerk Festival, altijd rond begin november;
***Reserveer zelf je treintickets naar Disneyland Parijs met NS Internationaal

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Disneyland Parijs ervaringen met kerst

Hoe zit het met de drukte tijdens kerst in Disneyland Parijs?

In Disneyland Parijs is het altijd druk en in de wintermaanden rondom de feestdagen is Disneyland nog populairder als reisbestemming. Maar wat mij betreft is het geen reden om niet te gaan. Zorg ervoor dat je als een van de eerste in het park bent, prop je rugzak vol met lekkers voor in de wachtrij en kijk samen uit naar de volgende belevenis die op je wacht. De voordelen van met kerst naar Disneyland Parijs:

 1. Disneyland Parijs is omgetoverd in kerstsfeer;
 2. De Disney figuren lopen rond in kerstkleding en je hebt de Christmas Parade;
 3. Combineer je bezoek aan kerst in Disney met het magische vuurwerkfestival begin november;
 4. Er zijn volop kramen waar je warme glühwein kan halen, een zak gebrande kastanjes kan eten of kan opwarmen met warme choco;
 5. Je kan je helemaal gek shoppen aan de leukste Disney kerst accessoires;
  Tip > shop je voor 15.00 uur dan kan je je aankopen achterlaten in de boetieks en ophalen voordat je naar huis gaat of kiezen voor je bestelling laten afleveren in je hotel.

TIP: Met je entreeticket voor Disney kon je voor bepaalde attracties een gratis Fast Pass halen. Helaas bestaat dit niet meer! *De gratis Disney Fast Pass is vervangen door de betaalde Disney Premier Access service. Met deze extra betaalde service kan je in de snelle speciale rij gaan staan voor een aantal attracties. Als je meerdere attracties op één dag wilt beleven dan is de Disney Premier Acces service een aanrader. De wachttijden voor populaire attracties kunnen oplopen tot 90 minuten en op piektijden zelfs 180 minuten! Tussendoor kan je andere attracties bezoeken.

Via deze link kan je de attracties bekijken waarvoor de Disney Premier Access geldt. Er zijn 2 soorten Disney Premier Access passen, één voor alle deelnemende attracties waar je 1 keer in mag en één voor 1 attractie. Bekijk hier de prijzen en voorwaarden van de Disney Premier Access passen.

Met kerst naar Disneyland Parijs

Wat is er in Disney te doen tijdens kerstperiode

 • Disney’s Christmas Parade
  De traditionele Parade waar Disney bekend om staat wordt tijdens kerst omgedoopt tot Disney’s Christmas Parade. Alle Disney figuren en de praalwagen zijn omgetoverd in kerstsfeer. Uiteraard ontbreekt de Kerstman niet op zijn arrenslee.
 • Mickey’s Magical Christmas Lights
  Zodra de avond valt is het tijd voor Mickey’s Magical Christmas Lights. Mickey, Minnie en de Kerstman steken samen de 24 meter hoge kerstboom aan in het midden van Main Street.
 • Feest met de Disney Prinsessen
  Op het Castle Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje is er van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020 een show te zien met de Disney prinsessen; Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana.
 • Meet Mickey Mouse en de Kerstman
  De attractie ‘Meet Mickey Mouse’ in Fantasyland is super populair en rondom de kerstperiode helemaal druk want tot en met 25 december kan je niet alleen Micky Mouse ontmoeten maar ook de Kerstman.
 • De Enchanted Advent Calendar
  Van 1 tot en met 24 december wordt er elke dag voor het Kasteel van Doornroosje een vakje geopend. 
 • Mickey’s Christmas Big Band
  In het Walt Disney Studio’s Park kan je genieten van Mickey’s Christmas Big Band. Het is een liveshow met alle Disney figuren.

*Bekijk hier het actuele programma rond de Disney Shows en Disney parades en de Disney kalender.

Met kerst naar Disneyland Parijs ervaringen

Disneyland Parijs ervaringen

Met kerst naar Disneyland Parijs ervaringen

Romantisch Disneyland Parijs

Nooit gedacht dat ik zou zeggen dat een bezoek aan een attractiepark romantisch kan zijn. Maar tijdens de kerstperiode is het romantisch in Disneyland Parijs. Het hele park is omgetoverd in kerstsferen en al die mooie etalages, fonkelende lichtjes en kraampjes met heerlijke wijnen en champagnes dragen zeker bij aan het romantische gevoel.

Romantiek kan voor iedereen iets anders betekenen, maar voor is het delen van belevenissen, het leuk hebben en lachen met elkaar en genieten van het feit dat de ander plezier heeft al romantisch. Samen struinen door de straatjes in Walt Disney Studio’s Park, genieten van een glaasje wijn op een bankje en elkaar warm houden terwijl je staat te kijken naar de vuurwerk show en Disney Illuminations. Ja als je op zoek bent naar romantiek dan moet je tijdens de kerstperiode naar Disneyland Parijs gaan.

*Lees hier alles over de vuurwerkshows in Disneyland Parijs.

Romantisch Disneyland Parijs

Romantisch Disneyland Parijs

Kerst in Disneyland Paris met vrienden

Ik ging van tevoren zonder verwachtingen naar Disneyland Parijs. Maar stiekem ben ik achteraf nog enthousiaster dan ervoor. Kerst in Disney is super leuk! Wij gingen samen met een ander stel vrienden naar Disneyland Paris en dat was zo gezellig. Mijn vriend kon met een vriendin van mij in de attracties waar ik niet in wilde en ik ging met haar vriend genieten van de shows in Disney. Mijn vriend was blij met de adrenaline die door zijn lijf gierde in de attracties en ik stond met een big smile naar de vuurwerkshow te kijken. Hoe leuk is het als je elkaar zo blij kan maken!

En met zijn vieren hadden we de grootste lol in de attracties. Wie haalt de meeste punten bij Buzz Lightyear en wie gilt er het hardste in de achtbaan Thunder Mountain? Tussendoor elkaars handen opwarmen met een warme chocomelk en samen genieten van een veel te dure wijn bij de fontein. We lieten ons verbazen tijdens de Disney Illuminations show en een vriendin zong het hele lied uit de “Frozen” film mee.

*Lees alle tips voor Disney voor volwassenen!

Kerst in Disney met vrienden

Kerst in Disney

Zou jij ook wel eens met kerst naar Disneyland Parijs willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email