Ik hou van de Nederlandse zomer bomvol events. Elke weekend is er zoveel te doen dat ik soms van gekkigheid niet meer weer wat ik nou moet kiezen. Voor vandaag was de keuze vrij makkelijk, ik werd door Girls Love 2 Travel uitgenodigd, GL2T, om mee te varen tijdens de Amsterdam Gay Pride 2015.

Amsterdam Gay Pride 2015

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat de eerste botenparade plaats vond tijdens de Amsterdam Gay Pride. Met een lengte van zes kilometer beloofd het dit jaar weer een groot feest te worden en daar mag ik bij zijn. De meiden van GL2T hebben het thema ‘SHARE’ groots aangepakt. Ze hebben het voor elkaar gekregen om een plek te bemachtigen en dat vieren ze door een boot vol bloggers, vloggers, YouTubers en instagrammers uit te nodigen om de diversiteit te vieren.

Naar verwachting vaart de eerste boot om 14:00 uur de Prinsengracht op. De GL2T boot, nummer 54, kan je herkennen aan de kleuren mint en koraal:)!

Wat te doen na de Gay Pride?
Zelf moet ik helaas weer direct terug naar Scheveningen maar ik raad je aan om zeker in Amsterdam te blijven. Er is zoveel te beleven en te doen en het feest op straat gaat nog wel even door.

Kom jij kijken naar de botenparade?

Print Friendly, PDF & Email