Ga jij graag de hoogte in en wil je eens naar een minder voor de hand liggende reisbestemming? Reis naar het vorstendom en bezoek Malbun, het hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein.

Malbun hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein

Met een hoogte van 1600 meter is Malbun het hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein. Hier reis je naar toe voor een vakantie in de bergen waarbij je middenin de natuur verblijft. Het staat bekend als een idyllisch wandel- en familieparadijs.

Zowel in de zomer als in de wintermaanden kan je hier volop wandelen en genieten van een welverdiende familievakantie. Er is een familievriendelijk wellness hotel in Malbun dat veel awards heeft gewonnen en daarmee tot een van de beste familiehotels ter wereld behoort.

In de zomermaanden kan je hier uren wandelen en zelfs een alpacatrekking doen. Als de eerste sneeuw valt gaan de pistes open en dat zit je ook goed in dit hotel nabij de skilift Bergbahnen Malbun. Het is een klein skigebied, maar dat hoeft de pret niet te drukken tijdens een vakantie in het hoogstgelegen dorp van het vorstendom Liechtenstein.

*Meer info over skigebied Malbun in Liechtenstein.
**Bekijk dit hotel in Malbun nabij skilift Bergbahnen Malbun.
***Ook leuk, ontdek wat je allemaal in zomer kan doen in Liechtenstein en dit kan je in de winter in de omgeving van Malbun doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Malbun hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein

Zou jij Malbun, het hoogstgelegen
bergdorp in Liechtenstein ook wel eens willen bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email