Genieten van wellness over de grens in België. In dit artikel tip ik luxe wellness hotel Belgische Ardennen. De bosrijke omgeving, de wellness hotels en even ergens anders zijn, is de ideale mix voor een wellness arrangement over de grens.

Luxe wellness hotels in de Belgische Ardennen

Wandelen door het bos, relaxen in een luxe wellness hotel, genieten van Belgische streekproducten en de Belgische Ardennen ontdekken. Een lang weekend in een luxe wellness hotel in de Belgische Ardennen zal je goed doen.

Ik zocht uit welke luxe wellness hotels er zijn in de Belgische Ardennen en richt mij daarbij specifiek op hotels die een wellness arrangementen Ardennen aanbieden via HotelSpecials. De handige zoekfilters op de website zorgen ervoor dat jij in één overzicht ziet welke hotels wellness arrangementen aanbieden in de Ardennen in België. Wat mij betreft is dit de top 3:

  1. R Hotel Experiences – Luik – Sougné-Remouchamps
  2. Quartier Latin – Marche en Famenne
  3. Radisson Blu Palace Hotel – Spa

Wellness Hotel Experiences Remouchamps

Tussen Luik en Spa, in de plaats Remouchamps in de Belgische Ardennen vind je R Hotel Experiences. Een experience is dit hotel zeker. Vanuit de Umami Bar en Restaurant kan je genieten van een panorama uitzicht op de Ardense bossen. De luxe kamers zijn ingericht met alle faciliteiten die je nodig hebt en ik zie mijzelf nu al die inloopdouche in lopen.

Wellness faciliteiten: hamam, bubbelbad, sauna en binnenzwembad.
Wellness Special: Check de wellness special online
Adres: Square Philippe Gilbert, 1, 4920, Sougné-Remouchamps, België.

Luxe Wellness Hotel

Wellness Hotel – Quartier Latin België

Reis af naar de Belgische Ardennen voor een verblijf in een luxe wellness hotel. Hotel Quartier Latin in het rustige stadje Marche en Famenne is een unieke locatie. Een deel van de kamers zijn ingericht in de voormalige 18e-eeuwse Jezuïetenkerk. Dit luxe wellness hotel heeft de hoogste beoordelingen van gasten. Ben je echt toe aan een verwen moment voor jezelf?

Breid je wellness arrangement dan uit met een schoonheidsbehandeling, scrub-behandeling of massage. Leuk om te weten: dit hotel heeft dit jaar de Award “Mooiste hotel in de Ardennen” gewonnen.

Wellness faciliteiten: hamam, sauna, Turks bad, massageruimte en binnenzwembad te gebruiken tussen 10:00 tot 20:00 uur.
Wellness Special: Check het Ardennen wellness arrangement online.
Adres: Rue Des Brasseurs 2, 6900, Marche en Famenne, België.

Wellness Hotel - Belgische Ardennen

Wellness & toegang Thermes de Spa

We kennen Spa allemaal van het water en van de plaats Spa in de Belgische Ardennen dat beroemd is vanwege haar thermale water. Spa is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een wellness weekend in de Belgische Ardennen. Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in Spa tegen de groene heuvels in de vallei. Voordeel van deze accommodatie is dat er op 10 minuten afstand een treinstation ligt. Dus ook als je geen auto hebt kan je hier prima genieten van een wellness arrangement.

Hou je van design? Boek dan een luxe designkamers die is gecreëerd door de Belgische designer Nicolas Lecompte. Radisson Blu Palace heeft zelf geen spa centrum. Om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten ga je naar het naastgelegen Les Thermes de Spa.

Wellness faciliteiten: Bekijk de wellness faciliteiten van Thermes de Spa.
Wellness Special: Check de wellness arrangementen direct, incl. bezoek aan Thermen van Spa.
Adres: Place Royale 39, 4900, Spa, België.

Thermen van Spa

Meer inspiratie voor wellness hotels

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor wellness hotels? Lees dan ook de onderstaande artikelen:

  1. Wellness aan zee in Nederland
  2. Wellness arrangementen met overnachting in Zuid-Limburg

In welk luxe wellness hotel in de Belgische Ardennen wil jij verblijven?

Print Friendly, PDF & Email