Een luxe wellness camping direct aan zee in Zuid Frankrijk, wat wil je nog meer? Camping Le Club Farret in Zuid Frankrijk is uitgeroepen tot ‘Top Camping 2018’ door de ANWB.

Luxe wellness camping direct aan zee in Zuid Frankrijk

Glamperen is al jaren een trend. Ik kwam er voor het eerst mee in aanraking toen ik voor een camping organisatie in Italië werkte. Sindsdien zijn er steeds meer campings met luxe en zelfs wellness faciliteiten te vinden. Wat mij betreft is een luxe wellness camping direct aan zee de ultieme luxe. Maar ja, ik ben dan ook een enorme strandliefhebber!

Yelloh! Village springt enorm in op de Glamperen trend met een uitgebreid aanbod aan luxe wellness campings. Yelloh! Village werd opgericht in het jaar 2000 en is uitgegroeid tot een netwerk van luxe campingdorpen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Camping Le Club Farret is zo’n luxe camping in Frankrijk die meerdere onderscheidingen heeft ontvangen. De camping grenst direct aan het fijne zandstrand en de Middelandse Zee.

Zwem jij liever in het zwembad, dan kan je gebruik maken van één van de drie verwarmde aquaparken. Wel zo fijn dat de zwembaden in het laagseizoen verwarmd zijn want tegenwoordig kan je er geen peil meer op trekken wat voor weer het in Europa is. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de onderstaande video voor een goede impressie van de camping in Zuid Frankrijk en reserveer daarna direct jou plek zodat je zeker weet dat je kan genieten van een welverdiende vakantie.

*Reserveer nu direct je campingplaats of vakantiehuisje op Camping Le Club Farret

C

Camping Zuid Frankrijk met wellness faciliteiten

Ben je op zoek naar een camping in Zuid Frankrijk met wellness faciliteiten? Dan ben je bij luxe Yelloh Village Camping Le Club Farret aan het goede adres. De camping beschikt over uitgebreide wellness faciliteiten. Wil je gebruik maken van de wellness faciliteiten van de camping, dan zijn daar extra kosten aan verbonden.

Luxe wellness Camping

Camping Zuid Frankrijk met Wellness faciliteiten

Special aanbiedingen luxe camping Yelloh Village

Hoe ideaal is dit? Nederlanders zijn gek op aanbiedingen en kortingen en bij Yelloh Village Camping Le Club Farret zijn er standaard de onderstaande aanbiedingen:

  1. Speciale aanbieding Wellness Ontdekkingsforfait

  2. Speciale Aanbieding lang verblijf

Voordelen luxe wellness Camping Le Club Farret 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Check dan nog even de voordelen van luxe wellness Camping Le Club Farret hieronder.

  • Luxe wellness camping direct aan zee in Frankrijk
  • Een groene camping op 14 hectare grond
  • Standaard aanbiedingen die je kan boeken
  • De Beach Club Farret met watersportactiviteiten
  • Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht
  • De luxe camping draagt het keurmerk: ‘Qualité Tourisme’
  • ADAC onderscheiding voor ‘Superplatz’
  • Top Camping 2018, erkend door de ANWB

Zou jij naar deze luxe wellness camping direct aan zee in Zuid Frankrijk op vakantie willen? 

Print Friendly, PDF & Email