Een vakantie aan het water, aan een van de mooiste meren in Oostenrijk. Het kon al bij Das Walchsee Aktivresort, maar vanaf 17 mei 2024 kunnen ze gasten die van meer luxe houden nog meer verblijden. Binnenkort openen namelijk de indrukwekkende suites in de Lakeside-dependance aan het meer.

Lakeside dependance, luxe suites aan de Walchsee

Vanaf 17 mei tot 11 juli 2024 is het feest bij Das Walchsee Aktivresort aan de Walchsee! 17 Mei is namelijk de dag dat eindelijk de splinternieuwe luxe suites aan de Walchsee worden geopend en de eerste hotelgasten in de Lakeside-dependance aan het meer kunnen overnachten. Dit gloednieuwe toevluchtsoord aan de oever van de Walchsee heeft meer luxueuze voordelen dan het resort zelf.

In de Lakeside dependance geniet je namelijk van een vakantie in stijlvolle droomsuites met uitzicht op de kristalheldere Walchsee en het Kaisergebergte. Een ding is wel vergelijkbaar met het huidige resort, ook hier staat de “Move & Relax-filosofie”centraal, wat staat voor actieve beweging, ontspanning en een gezonde keuken met als éxtra dus de privétoegang tot het meer en een verblijf in luxe hotelkamers.

Speciaal voor de eerste gasten die niet kunnen wachten om een paar dagen naar dit nieuwe toevluchtsoord te reizen is er een speciale openingsaanbieding. Dit hotel arrangement kan je alleen rechtstreeks bij Das Walchsee reserveren in de periode van 17 mei en 11 juli 2024 en bestaat uit:

  1. Ontvang 15% korting op de dagprijs van de suites “Lake View” en “Mountain View”;
  2. Extra 10% korting op het culinaire aanbod in het à-la-carterestaurant aan het meer. 

In totaal zijn er 22 luxe suites aan de Walchsee, met elk een oppervlakte van 50 m2. Alle suites hebben panoramische ramen en een balkon met uiteraard uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Als gast van de Lakeside dependance heb je direct toegang tot de Walchsee via een privétoegang, ook is er een aparte ligweide aan het meer.

♥ Leuk, dit kan je allemaal doen in zomer rondom Walchsee;
♥ Hier kan je onze uitgebreide reportage over het Walchsee Sportresort in Kaiserwinkl zien.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Walchsee Sportresort in Kaiserwinkl 

Lakeside appartementen Walchsee

Zou jij je zomervakantie willen doorbrengen in een van de luxe suites aan het water?

Print Friendly, PDF & Email