Even nergens zelf aan hoeven te denken. Dat is voor mij het toppunt van luxe reizen naar Zuid-Afrika. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik er was maar ik kan het iedereen aanraden.

Luxe reizen naar Zuid-Afrika

De meeste mensen reizen voor een periode van minimaal 16 dagen naar Zuid-Afrika. Dat zou ik zeker ook aanraden om alles eruit te halen wat erin zit. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik het weer eens anders aanpakte. Dus ik ging citytrippen in Zuid-Afrika, van Johannesburg naar Durban en mijn laatste stop Kaapstad. In Kaapstad heb ik mogen genieten van een luxe reis met chauffeur (besproken via Sable Tours)langs alle highlights van Kaapstad en het schiereiland. Mijn ervaringen met Sable Tours zijn goed en ik zou het zeker aanraden als je zonder zorgen wilt genieten van Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika is een fantastische bestemming voor een luxe reis. Ik vind het belangrijk dat je je op reis mengt tussen de locals en alle facetten van een land ziet. Een luxe reis met Sable Tours betekent dat je wel geniet van de luxe dat alles voor je is geregeld en dat je verblijft in top accommodaties maar daarnaast doe je ook zeker iets terug voor de lokale bevolking.

Ga je liever niet alleen op reis en geef jij de voorkeur aan een groepsreis Zuid-Afrika ten opzichte van een individuele luxe reis naar Zuid-Afrika? Dan zijn er via Afrika reizen specialist Sable Tours diverse mogelijkheden voor luxe groepsreizen naar Zuid-Afrika. Je eigen Afrika reis op maat, ideaal!

Tips voor luxe groepsreis naar Zuid-Afrika

De luxe groepsreizen naar Zuid-Afrika bieden plaats aan maximaal 12 deelnemers. Wat mij betreft is dit echt een voordeel om in een kleine groep te reizen. In elke groepsreis zit wel iemand met wie je het kan vinden. De groep is daarvoor groot genoeg maar niet te groot zodat je op elkaar moet gaan wachten. Daarbij is met een kleine bus de reisroute veel makkelijker begaanbaar en kan je ook op plekken komen waar een touringcar niet kan komen. En als laatste pluspunt, je kan overnachten in bijzondere luxe en kleinschalige accommodaties.

Ook een goed idee. Wie weet krijg jij een groep vrienden of familie leden wel zo ver om samen op reis te gaan naar Zuid-Afrika. Je kan natuurlijk ook je eigen groepsreis Zuid-Afrika op maat laten samenstellen. Hiervoor kun je contact opnemen met Sable Tours om de mogelijkheden te bespreken.

Bezienswaardigheden Kaapstad

Kaapstad is een fantastische stad die wat mij betreft alles biedt waar ik naar op zoek ben op reis. Ik zou dan ook zeker je groepsreis naar Zuid Afrika verlengen met een paar dagen Kaapstad. Natuur, cultuur, bergen, stranden, eiland, hippe hotspots en een rijke variatie aan flora en fauna. En je kan gewoon apen en pinguïns spotten op het strand, hoe tof is dat. Wat mij betreft moet je dit doen als je in Kaapstad bent:

  • Citytour Kaapstad
  • Naar de top van de Tafelberg
  • Hout Bay, Chapman’s Peak Drive en Noord Hoek
  • Kaap de Goede Hoop
  • Buffels Bay
  • Kalk Bay
  • Haaien spotten bij Boyes Drive
  • Lunchen bij restaurantBrass Bell
  • Wijn proeven bij wijngaard Groot Constantia
  • Robbeneiland

Bezienswaardigheden Kaapstad

Luxe reizen naar Zuid Afrika, zou jij dat ook weleens willen doen?

Print Friendly, PDF & Email