Samen genieten, dat doe je bij één van de luxe privé sauna’s in Nederland. Kies jij voor een privé sauna met Jacuzzi, wil je ook overnachten bij een privé sauna locatie, genieten van een uitgebreid wellness arrangement of vind je het belangrijk dat er ook een zwembad is. Wat de reden ook is, op Privesauna.nl vind je een zeer gevarieerd aanbod aan privé sauna’s in Nederland.

Genieten in luxe privé sauna’s in Nederland

05-05-2020 – BELANGRIJKE UPDATE

Privésauna.nl heeft in samenwerking met 48 privé sauna’s in Nederland een protocol voor “Veilig verblijven en werken in een privé sauna” aangeboden aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Op dit moment zijn een aantal privé sauna’s gesloten op basis van de geldende noodverordening. De verwachting is dat deze op korte termijn hun deuren weer mogen openen. Wel zullen de adviezen uit dit protocol dan stipt moeten worden opgevolgd! Alle maatregelen kan je hier nalezen.

Op de website van  Privesauna.nl zijn de nog geopende privé sauna’s in Nederland eenvoudig te selecteren door een datumselectie toe te passen. De site toont dan locaties die voor die dag geopend zijn. 

__________________________________________________________________________________________________

Neem de tijd voor jezelf en voor elkaar en ga samen een dagje genieten van de luxe wellness faciliteiten bij één van de luxe privé sauna’s in Nederland. Geen gedoe over wel of geen badkleding, geen andere gasten die je afleiden met geklets, niet wachten tot dat er plaats is in de sauna. Dat klinkt toch heerlijk! Huur voor een paar uur, een ochtend, middag of avond je eigen luxe privé sauna en geniet van alle wellness faciliteiten voor jezelf.

Op Privesauna.nl vind je een uitgebreid overzicht van allerlei locaties die privé sauna’s aanbieden door heel Nederland. Vul je locatie voorkeur in, stel de radius in op het maximale aantal kilometer in die omgeving, selecteer de gewenste faciliteiten en mogelijkheden, check de data en voilá, je kan kiezen uit de beste privé sauna’s in die buurt. Je kan maar liefst 44 voorkeuren selecteren en op basis daarvan zoeken.

Geen zin om naar huis te gaan na een dagje samen in de sauna? Reserveer dan een privé sauna met overnachting erbij. Bij de meeste aanbieders huur je dan vanaf 20.00 uur in de avond de ruimte en is de uitcheck de volgende ochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Je kan de voorwaarden per locatie zien en je reservering betalen met iDeal, PayPal, Visa of je Mastercard creditcard.

Zoek privé sauna met Jacuzzi, zwembad of overnachting

Via Privesauna.nl kan je eenvoudig zoeken naar de luxe privé sauna die past bij je wensen. Of je nu een privé sauna wilt met een Jacuzzi of bubbelbad, je ook wilt kunnen zwemmen of dat je graag blijft slapen. Of vind jij het belangrijk dat er bepaalde wellness faciliteiten aanwezig zijn zoals een regendouche, infraroodcabine, Finse sauna en een balkon of buiten gedeelte? Nog even voor de duidelijkheid, lees hier meer over het

  • Selecteer je keuze voor de luxe privé sauna;
  • Kies voor een eventuele extra’s zoals een van de arrangementen;
  • Vink de gewenste aankomst data aan;
  • De bevestiging ontvang je per e-mail of SMS;
  • Je kan direct online betalen of je betaald 50% aan en de rest contact bij de aanbieder;
  • De reservering wordt rechtstreeks naar de verhuurder doorgestuurd, bij akkoord ontvang jij een bevestiging van je reservering, meestal binnen 24 uur.

Luxe prive sauna

Zoek privé sauna met Jacuzzi, zwembad of overnachting

Zou jij ook wel eens willen genieten in een luxe privé sauna?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email