Wil jij op wintersportvakantie naar Mayrhofen en verblijf je het liefste in de natuur en hou je van luxe en design? Bekijk dan dit luxe hotel vlakbij Mayrhofen. Vanuit het hotel is het nog geen 10 minuten rijden naar de Penkenbahn.

Verwen jezelf in luxe hotel vlakbij Mayrhofen

Genieten, dat is wat je doet bij het ZillergrundRock, Luxury Mountain Resort op nog geen 10 minuten rijden van het centrum van Mayrhofen in Oostenrijk. Op 17 december 2022 opent het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen het winter skiseizoen en dat doen ze gelijk met een 7=6 aanbieding!

Winterstart & Opening Skiseizoen 7=6 (geldig tussen 17–24.12.22)
Aanbieding: 7 nachten incl. gourmetpension PLUS, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle van het hotel rechtstreeks naar Mayrhofen, eigen skikelder in het resort, puur wellnessgenot in de Nature Spa en de nieuwe Sky Spa, actief winter- & bergprogramma. Prijs per persoon: vanaf €960,-.

Tiroolse Winter & Skimagie (geldig tussen 08–28.01.23)
Aanbieding: 7 nachten incl. gourmetpension PLUS, 25 min. massage, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle van het hotel rechtstreeks naar Mayrhofen, eigen skikelder in het resort, puur wellnessgenot in de Nature Spa en de nieuwe Sky Spa, actief winter- & bergprogramma. Prijs per persoon: vanaf €1.112,-.

Aanbiedingen zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen tijdens een wintersportvakantie. Uit onderzoek blijkt immers dat de prijzen voor 2022 in Oostenrijk met zo’n 10% zijn gestegen!

Ik heb al meerdere artikelen over dit mooie luxe hotel vlakbij Mayrhofen geschreven. Via de links hieronder kan je alle artikelen over het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort lezen en zien watje allemaal in het luxe wellness hotel zelf en in de omgeving van het hotel kan doen en beleven. De highlights wat betreft een wintersportvakantie in dit skigebied zijn in elk geval:

  1. 544 kilometer aan pistes;
  2. 125 kilometer langlaufloipes;
  3. 80 hutten om te kiezen voor je pauze;
  4. De personal shuttle brengt je rechtstreeks naar de piste;
  5. Je skiuitrusting kan je netjes en opgewarmd stallen in het skidepot van het hotel.

*Ontdek hier alle informatie over het hotel.
**Bekijk hier de Sky Pool en hier de bijzondere Sky Spa van het hotel.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel.
****Check hier wat je in de herfstvakantie bij ZillergrundRock kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Luxe hotel vlakbij Mayrhofen

Zou jij graag in dit luxe hotel vlakbij Mayrhofen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email