Genieten met zijn allen van een vakantie in een mooi luxe vakantiehuis in de Oostenrijkse bergen. Ik heb deze luxe chalet met sauna in Wagrain gevonden die ik graag in de spotlight zet.

Luxe chalet met sauna in Wagrain

Ben jij in charge om de familievakantie en/of vrienden vakantie te organiseren en ben je op jacht naar een mooi vakantiehuis in Oostenrijk om met zijn allen te verblijven? Ik heb een luxe chalet met sauna in Wagrain in Oostenrijk gevonden waar ik je graag meer over vertel.

In dit droomvakantiehuis zal je je snel thuis voelen! Het is precies wat de meeste mensen wensen qua inrichting als ze wegdromen naar een vakantie in Oostenrijk in een mooie chalet in de bergen. Het is stijlvol, authentiek, knus en van alle gemakken voorzien die je je maar kan wensen.

Extra fijn! Deze luxe chalet met sauna in Wagrain, heeft niet één maar twee sauna’s in het vakantiehuis! Als organisator van de luxe familie en/of vriendenvakantie moet je dus zorgen dat jij de kamer op de beneden of op de bovenste verdieping krijgt, want anders moet je afspreken wanneer je in de sauna gaat.

Wagrain ligt middenin Snow Space Salzburg, een van de populairste skioorden in Oostenrijk. Wagrain, Flachau en St. Johann behoren samen met de skiverbinding Kleinarl Flachauwinkl/Zauchensee tot de vijf grootste skiregio’s van Oostenrijk. De luxe chalet met sauna in Wagrain is rustig gelegen in de natuur. Wil je een keer uit eten, naar de après-ski-bars of gaan shoppen in Wagrain dan zijn die mogelijkheden niet ver weg.

Ik kan nog veel meer vertellen over deze luxe chalet met sauna’s in Wagrain in Oostenrijk, maar bekijk vooral even alle foto’s. Wedden dat je snel enthousiast bent en gelijk de beschikbaarheid van dit vakantiehuis in Oostenrijk gaat bekijken?

Alleen al van de naam van deze bergchalet krijg je een big smile op je gezicht, de Lodge of Joy in Wagrain, wie wil daar nou niet zijn of haar vakantie in Oostenrijk doorbrengen?!

*Ontdek hier alle vakantie tips voor Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Luxe chalet met sauna in Wagrain in Oostenrijk

Vakantiehuis met sauna Wagrain Oostenrijk

Ben jij al enthousiast om je vakantie in deze
luxe chalet met sauna in Wagrain door te brengen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email