De blits maken op reis, ga een luxe auto huren! Het kost wat extra maar soms is het wel zo leuk om in een luxe auto te rijden. Zeker als je gek bent op bepaalde auto type’s kan het extra leuk zijn om juist op reis een luxe huurauto te reserveren.

Tips voor luxe auto huren

Ben jij gek op auto’s en wil je wel eens iets anders rijden dan wat je thuis gewend bent? Denk er dan eens aan om een luxe auto te huren. Een luxe auto huren kan op bijna iedere reisbestemming. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Voor een luxe auto huren moet je meestal minimaal 25 jaar oud zijn
  • Om een luxe auto te huren moet je in de meeste gevallen minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs
  • Denk eraan dat er voldoende saldo op je creditcard staat, de waarborg voor een luxe auto is meer dan bij een standaard auto
  • In sommige gevallen moet je 2 creditcards kunnen overleggen voor het huren van een luxe auto
  • Staar je niet blind op het merk auto en type auto, bij een aantal verhuurders huur je een ‘klasse’ auto en niet een auto op basis van merk
  • Lees dit artikel: Alles wat je moet weten over autohuur in het buitenland

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vakantie met een luxe auto

Een luxe auto huren doe je hier

Ik benoemde het net al even bij de tips voor het huren van een luxe auto op reis. Bij de meeste autoverhuurders is het namelijk niet gegarandeerd welk type of merk auto je huurt. Kies je voor een luxe auto dan gaat het meestal om een auto uit de premium klasse. Daarbij gaat het erom dat je een auto krijgt toegewezen uit het segment dat daarin beschikbaar is. Echter zijn er ook autoverhuurders die wel degelijk een luxe auto verhuren op basis van automerk en type. Kijk hier dus goed naar. Om je op weg te helpen heb ik het een en ander voor je uitgezocht zodat je alles weet over luxes auto’s huren op reis.

Tips voor luxe auto huren

BMW i8 huren op reis

Altijd al eens in een BMW i8 willen rijden? Hoe tof is het dan om een luxe sportauto te huren als je op reis gaat? Zie jij jezelf al aankomen bij een luxe wellnessresort in een BMW i8 of rij je regelrecht vanaf de luchthaven naar het golfresort waar je verblijft. Wat je reden ook is om een luxe auto te huren. Via Sixt Autoverhuur kan je nu een BMW i8 huren.

BMW i8 huren op reis

Een luxe auto huren, heb jij dat wel eens gedaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email