Een vakantie begint al bij het moment van vertrek vanuit Nederland of bij aankomst op de bestemming. Heb jij wel eens gedacht aan een luxe auto huren voor vakantie? Laat die boodschappen auto op de oprit staan en stap met de meiden in een cabrio. Of zet die family stationcar in de garage en laat je mannenhart sneller kloppen met een mooie bolide onder je kont.

Luxe auto huren voor vakantie

Ben jij een fan van een bepaald merk auto maar rij je thuis iets anders omdat dat beter past bij je werk of levensstijl? Wil jij lekker de wind door je haren voelen terwijl je over die mooie kustweg rijdt in een cabrio? Kick jij erop als je die Porsche voorrijdt bij een luxe hotel voor Valet Parking? Wil jij in stijl in de Range Rover Vogue rijden? even het gas intrappen van een BMW i8?

Wat je reden ook is, een luxe auto huren voor vakantie geeft weer een extra dimensie aan je reis. Work hard, play hard zeg ik altijd maar! Het kost wat extra en er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een luxe auto gaat huren voor vakantie maar daar krijg je ook wat voor terug. Vrijheid, blijheid, flexibiliteit en een fatastische rondreis of roadtrip. Mits je je natuurlijk goed voorbereid. Dus check de onderstaande tips voor auto huren in het buitenland, zorg dat je de randzaken op orde hebt en enjoy the ride!

Waarop letten bij luxe auto huren buitenland

Heb jij de keuze gemaakt, ga je een luxe auto huren voor vakantie? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een premium of luxe auto gaat huren in het buitenland.

  • Meestal moet je minimaal 25 jaar oud zijn om een luxe auto te huren
  • Voor een aantal premium type auto’s moet je 2 creditcards kunnen overleggen 
  • Als je een luxe (sport) auto wilt huren moet je meestal minimaal 3 jaar in het bezit moet zijn van een rijbewijs
  • Zorg voor voldoende saldo op je creditcard, de autorisatie op je creditcard is hoger dan bij een standaard auto
  • Staar je niet blind op het merk auto en type auto, bij een aantal auto verhuurders huur je een ‘klasse’ auto en niet een auto op basis van merk

Waarop letten bij luxe auto huren buitenland

Een luxe auto huren, heb jij dat wel eens gedaan?

Print Friendly, PDF & Email