Logeren bij de boer met paarden in de buurt, dat is leuk voor een paardenliefhebber zoals ik! Ik zocht uit waar je kan slapen bij de boer met paarden erbij als reis idee voor mijzelf en om jullie te inspireren.

Logeren bij de boer met paarden

Collega blogger Jenny schreef voor mijn andere website, Wellness Spots, over haar ervaringen van logeren bij de boer in Drenthe met een hottub. Een natuurlijk Wellness Spot. Ik deed wat onderzoek en zag dat er ook heel wat mogelijkheden zijn voor ‘Logeren bij de boer met paarden‘. Als groot paardenliefhebber is dat natuurlijk extra leuk. Hou jij ook van paarden en paardrijden? Dan is slapen bij een boer met paarden misschien ook wel leuk voor jou.

En als je net als ik van paarden houd, dan is de kans groot dat je sowieso een dierenliefhebber bent. Dus staat hieronder ook een tip voor logeren bij de boer met dieren. Dat maakt je vakantie toch net even anders.

*De bovenste foto is van Groene Hart Logies van Hoeve Suydeinde in Aarlanderveen.
**Heb je nog spullen nodig voor je een buitenrit? Shop je paardrijspullen bij Divoza!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Logeren bij de boer met paarden Groene Hart

In het mooie Groene Hart van Nederland vind je Groene Hart Logies. Deze organisatie prijst verschillende accommodaties en logeren bij de boer met paarden aan. Bij een aantal locaties is een manege aanwezig waar jij of je kinderen zich de hele dag tussen de paarden kunnen vermaken. Voor de kids is het leuk om de paarden te aaien, te borstelen en te voeren en voor de ervaren ruiters is het fantastisch om zelf te kunnen gaan paardrijden in het Groene Hart.

*Bekijk hier alle informatie over paardrijden in het Groene Hart.

Logeren bij de boer met paarden Groene Hart

Logeren bij de boer met pony’s en hottub in Drenthe

Bij Boerderij ’t Noordland in Wittelte in Drenthe kan je logeren bij de boer met hottub. Daarnaast zijn er een C en D pony aanwezig. De paardenliefhebbers die dit lezen weten wel wat ik bedoel en voor de mensen die het niet weten, een C of D of zelfs een E pony heeft alles te maken met de stoklengte van de pony.

Kies je voor een verblijf bij de boer in Drenthe bij Boerderij ’t Noordland dan zal je ook de pony’s zien van de eigenaren. Op verzoek kan er voor de kleine gasten van Boerderij ’t Noordland iets georganiseerd worden met de pony’s zoals meehelpen met het verzorgen van de pony’s of een rondje maken in de rijbak. Je kan niet als ervaren ruiter gaan paardrijden. Voor paardrijden en buitenritten in de omgeving van Boerderij ’t Noordland verwijzen de eigenaren naar Stal De Brinkhof in Dwingeloo.

*Bekijk hier de hottub informatie.

Logeren bij de boer met paarden en hottub in Drenthe

Logeren bij de boer met paarden in de buurt, heb jij dat wel eens gedaan?

Print Friendly, PDF & Email