Werk jij als freelancer en ga jij regelmatig buiten de deur werken? Ik tip de leukste buiten de deur flexwerkplekken in Den Haag. Want werken in een inspirerende omgeving zorgt voor meer creativiteit en je ontmoet vaak ook nog eens andere ondernemers. Een mooie win-win situatie.

Leukste buiten de deur flexwerkplekken in Den Haag

Ik vind het heerlijk om voor mijzelf te werken. Thuis heb ik mijn laptop aangesloten op een groot beeldscherm en met mijn USB toetsenbord eraan vind ik dat prettig werken. Lekker in mijn pyama, zo vanuit bed achter mijn computer kruipen, heerlijk! Maar soms heb ik het nodig om even in een andere omgeving te zijn. Nieuwe mensen te ontmoeten. En mijn laptop open te klappen op een andere plek dan thuis. Zo begon mijn zoektocht naar de leukste buiten de deur flexwerkplekken in Den Haag.

Flexwerken in Den Haag

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua flexwerken in Den Haag. Wat dacht je van de lobby in één van de hotels? Of de Huiskamer op het Centraal Station? Werken bij een leuke koffie hotspot in Den Haag of de vele café’s en lunchrooms waar je niet wordt weggekeken als je je laptop open klapt. Ideaal voor mensen die ervan houden om buiten de deur te werken.

The Commons – Hoefkade Den Haag

The Student Hotel is inmiddels een gevestigde naam in Den Haag. Met de komst van restaurant en bar The Commons is het een plek geworden die vele mensen zal inspireren. De buurt rondom de Hoefkade wordt steeds hipper en de locatie op loopafstand van Hollands Spoor is ideaal. Het is Amerikaans ingericht, neon verlichting boven de bar en werk of dining booths in de hoek. In de grote ‘wintertuin’ kan je gratis je laptop inpluggen en werken. De menukaart is deels gericht op shared dining en ik hou ervan dat steeds meer plekken in Den Haag een inspiratie plek zijn voor een zogenoemde ‘conversation starter’. Ideaal voor freelancers die veel op zichzelf werken en geen directe collega’s hebben maar het wel fijn vinden om te werken met andere ondernemers om zich heen.

Lunchen is betaalbaar en de gerechten zijn eens iets anders. Ze omschrijven het als; ‘commonly-loved food plates and drinks from our global travels’. Ideaal voor een wereldburger! Wil je even ontspannen tijdens je werk? Ga even poolen of plof neer op de royale bank in een Insta waardige zithoek. Ben je binnenkort in een andere stad aan het flexwerken? The Commons heeft vestigingen in de volgende steden: Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Amsterdam City en Amsterdam West.

Flexwerken Den Haag

Heb jij ook een tip voor de leukste buiten de deur flexwerkplekken in Den Haag?

Print Friendly, PDF & Email