Niets leuker om samen met je trouw viervoeter op vakantie te gaan. Bij deze leuke vakantiehuisjes is een hond toegestaan, kan je ze ongestoord meenemen als je aan een aantal voorwaarden voldoet en zijn er extra faciliteiten voor je hond aanwezig.

Leuke vakantiehuisjes met hond toegestaan

Wil jij er samen met je hond op uit en ben je op zoek naar leuke vakantiehuisjes waar honden welkom zijn? Er zijn steeds meer vakantieparken en vakantiehuisjes die speciale diervriendelijke huisjes aanbieden met faciliteiten die handig zijn voor honden. Zo is het fijn als een vakantiehuisje voor honden:

 1. Een omheinde en afgeschermde tuin heeft;
 2. Eventueel een aparte badkamer waar je de hond kan wassen.

🐾Handig! Bekijk deze handige inpaklijst voor je vakantiehuisje;
🐕Bestel hondenzakjes hier voor het uitlaten, i.v.m. opruimplicht;
🐾Mijn tips voor leuke uitlaatplekken in Den Haag en Scheveningen;
🐕Leuk! Een wellness huisjes waar hond is toegestaan voor wellness vakantie.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Leuke vakantiehuizen honden welkom

Leuke vakantiehuisjes met hond toegestaan

Vakantie met de hond bij Landal in een hondenbungalow

Ook bij Landal is het mogelijk om samen met je hond op vakantie te gaan in een van de huisjes waar honden welkom zijn. Landal heeft zelfs een speciale themavakantie met de hond pagina’. Hierbij verblijf je in een honden accommodatie waar er speciale extra voorzieningen zijn voor je viervoeter.

Zij bieden bijvoorbeeld speciale hondenbungalows aan die standaard zijn voorzien van een kunststof mand, net als een bench en in hoogte verstelbare voederbakjes. En je viervoeter word helemaal blij van de omheinde tuin en de honden faciliteiten op het park. Wat dacht je van een speciaal uitgezet honden parcours,  hondendouches en hondenartikelen in de parkshop. Handig!

 1. Bekijk hier de complete ‘vakantie met de hond‘ pagina.
 2. De huisdieren toegestaan zoekfunctie staat automatisch ingesteld.

Vakantie met de hond bij Landal in een hondenbungalow

Neem je hond mee naar deze vakantie huisjes bij Dormio

Ook bij Dormio Resorts & Hotels zijn op de meeste resorts honden welkom. Hou er rekening mee dat er maximaal 2 honden per huisje zijn toegestaan en dat er altijd extra kosten worden gerekend voor het meenemen van je huisdier. Deze kosten worden per hond gerekend.

Klik zeker even op de tweede link met het pootafdruk icoon om de altijd actuele voorwaarden te bekijken. Er zijn namelijk een aantal ‘spelregels en voorwaarden’. Helaas zijn een aantal woningen ook uitgesloten, zo mag je niet met honden in een Kids-, Wellness- en Poolwoningen overnachten.

De onderstaande afbeelding betreft een zogenoemde ‘Artist Impression’. Het nieuwste resort van Dormio, Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland, opent namelijk binnenkort, in juli 2023. De afbeelding laat in elk geval zien hoe de badkamer speciaal voor honden is ingericht.

 1. Honden zijn op aanvraag welkom in de meeste Dormio Resorts;
 2. Eerst kies je je favoriete Dormio huisje, in stap 2 van het boekingsproces kan je zien of honden zijn toegestaan en zie je automatisch de kosten per hond;
 3. Per vakantiehuisje zijn er maximaal twee honden, tegen een meerprijs per hond toegestaan.

🐕 Ontdek de huisdiervriendelijke vakantieparken van Dormio.
🐾 Check hier de info over je hond meenemen naar Dormio Resorts.
🐕 Leuk! Check ook de nieuwe petswoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland.
🐾 Bekijk hier de ‘Tuinzicht Pets’ voor 4 personen, de ‘Duingras Pets’ voor 6 personen en ‘Duinzicht Pets’ voor 10 personen.

Huisdiervriendelijke huisjes Dormio

Leuke vakantiehuisjes met hond toegestaan

Ontdek de huisdiervriendelijke vakantieparken van Roompot

Je vakantie is pas echt compleet als je kan genieten met je huisdier! Bij Roompot begrijpen ze dat en daarom mag je op de huisdiervriendelijke vakantieparken je trouwe viervoeter, kat of cavia meenemen.

Begin 2023 is er een nieuw resort van Roompot geopend in Zeeland, op het mooie Schouwen-Duiveland. Op het nieuwe Roompot Beach Resort Brouwersdam is een speciale Pets Lodge gebouwd. Zo is de woning huisdiervriendelijk ingericht en staat er een hondenmand klaar, er is een bench, een voederbak en ook een afvalbak voor de hondenpoepzakjes.

🐕 Ontdek de huisdiervriendelijke vakantieparken van Roompot.
🐾 Bekijk hier de meest gestelde vragen over het meenemen van je huisdier.
🐕 Check de nieuwe Pets Lodge voor 4 personen bij Roompot Beach Resort Brouwersdam.

Honden welkom bij Roompot

Wellness huisje met hottub en hond toegestaan

Overnachten in luxe vakantiehuis met hond van Dutchen

Samen met je geliefde huisdier genieten in een luxe vakantiehuis van Dutchen, dat is fijn! Dutchen heeft een zeer ruim aanbod aan verschillende vakantiehuizen waar de hond ook van harte welkom is. De luxe vakantieparken van Dutchen liggen altijd dichtbij het strand en de duinen of het bos. Zo kan je vanuit je luxe vakantiehuis zo gaan wandelen met je hond. Zoals Dutchen zegt: “vakantie voor de hond, vakantie voor jou“.

Ben je net als ik een wellness liefhebber? Er zijn maar liefst bijna 50 luxe wellness vakantiehuizen bij Dutchen waar je uit kan kiezen voor een ontspannen wellness vakantie met je hond. Zo is er het luxe vakantiepark de Zeegser Duinen in Drenthe voor een wellness vakantie met de hond, zijn er luxe lodges met een sauna en een whirlpool in Loosdrecht of je kan naar Schoorl in Noord-Holland. Uiteraard biedt Dutchen nog veel meer locaties aan waar je naar een vakantiehuis met je hond kan. Ontdek ze allemaal!

🐕 Meer informatie over vakantie met hond in een vakantiehuis van Dutchen.

Luxe en leuke vakantiehuisjes met hond toegestaan

 

Leuk! Wellness huisjes waar hond is toegestaan op de Veluwe

Wil jij samen met je viervoeter ontspannen tijdens een wellness vakantie met je hond. Er zijn gelukkig ook vakantieparken met wellness huisjes waar je hond is toegestaan.

Wij hebben er een uitgebreid artikel over geschreven waar je een overzicht ziet van meerdere vakantiehuisjes met wellness faciliteiten. Zin om lekker te wandelen op de Veluwe met je hond? Kies dan voor een wellness vakantie met hond in een wellness huisje op Landgoed De Scheleberg in Lunteren, ga naar Vakantiepark Berkenrhode in Wekerom of kies voor een verblijf bij Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen bijvoorbeeld.

🐕 Bekijk dit comfort wellness huisje met sauna voor met je viervoeter.
🐾 Check hier de info over honden toegestaan bij Landgoed De Scheleberg.

🐕 Bekijk de wellness huisjes bij De IJsvogel en neem je hond mee.
Klik op de link en vul bij wellness privé jacuzzi in als faciliteit. 
🐾 Check hier de info over je hond meenemen naar De IJsvogel;
🐕 Zie ook de review over wellness huisjes op de Veluwe bij De IJsvogel;
🐾 Lees meer over een vakantie met de hond op Vakantiepark Berkenrhode.
Klik op de link en vul bij wellness ‘hottub, jacuzzi en sauna in als faciliteit. 

🐕Tips voor wellness huisjes waar hond is toegestaan voor wellness vakantie.

Wellness huisjes waar hond is toegestaan op de Veluwe

Wellness huisjes met hond toegestaan

Voorwaarden voor vakantie met hond

Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden als hondeneigenaar voordat je op vakantie kan met de hond. Over het algemeen zijn de onderstaande regels de meest voorkomende regels voor honden bezitters.

 • Honden moeten buiten het park worden aangelijnd;
 • Een vlooienhalsband en vlooien vaccinatie is verplicht;
 • Honden hebben geen toegang tot restaurants en parkfaciliteiten;
 • Meestal zijn er maximaal twee honden toegestaan per accommodatie;
 • Identificatie van de hond door middel van een chip of tatoeage is verplicht;
 • Reis je naar het buitenland met je hond? Denk aan de inenting tegen rabiës;
 • Hou er rekening met bijkomende kosten voor het verblijf van een hond per nacht.

🐕 Bekijk hier de voorwaarden voor vakantie met de hond bij Landal.
🐾 Ontdek alle informatie over vakantie met hond in een huisje van Dutchen.
🐕 Check hier de
meest gestelde vragen over meenemen huisdier bij Roompot.

 

Vakantie met hond

Leuke vakantiehuisjes met hond toegestaan! Waar wil jij heen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email