Ben je op zoek naar leuke restaurants in Den Haag en Scheveningen? Ik geef je graag een aantal tips van locaties waar ik zelf ga graag eten en een vakantiegevoel van krijg.

Leuke restaurants in Den Haag en Scheveningen 

Ik denk altijd aan reizen en vakanties, een mooie strandtent met een tropisch ingericht terras, een leuk restaurant in Den Haag of Scheveningen waar je een vakantiegevoel krijgt, picknicken in een van de vele parken of duinen zoals je op reis misschien zou doen. Thuis houd ik het vakantiegevoel vast door dingen te doen die mij aan vakantie doen denken.

Over het algemeen ga ik vaker op reis uit eten dan thuis. Daarbij vind ik het ook het buitenlandse eten vaak smaakvoller dus als ik uit eten ga en een locatie selecteer voor een avond uit in mijn eigen omgeving dan kijk ik naar qua leuke restaurants in Den Haag en Scheveningen waar ik een vakantiegevoel krijg.

*Ontdek al deze leuke cocktailbars in Den Haag.
**Ook leuk, deze bijzonder uit eten tips in Nederland.  

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Leuke restaurants in Den Haag en Scheveningen

Genieten aan het water in centrum van Den Haag

Eerst iets leuks doen en daarna lekker eten, dat kan bij Kaai 13 aan de Bierkade in Den Haag. Ben je nog nooit in Den Haag geweest en wil je de Hofstad eens vanaf het water bewonderen? Huur dan een paar SUPS bij Kaai 13 en ga lekker peddelen op de grachten van Den Haag. Daarna kan je heerlijk nagenieten op het terras aan het water van de Bierkade in Den Haag of plaats nemen in de binnentuin van het restaurant.

*Ontdek hier alles over een SUP huren en lekker eten in Den Haag bij Kaai 13. 

Borrelen gracht Den Haag centrum

Bijzonder uit eten in Scheveningen in het Reuzenrad op De Pier

Ben ik op reis dan vind ik het leuk om op bijzondere locaties te dineren. Zo ging ik al eens kaasfonduen in een tipitent en in een ijsjoude iglo, met een pistebully naar een berghut en uit eten in een aquarium in Durban in Zuid-Afrika. In Scheveningen kan je bijzonder uit eten in het Reuzenrad op De Pier. Geniet van een Sky Dinner in je eigen privé gondel van het Reuzenrad in Scheveningen. Liever high-tea’en? Ook dat is mogelijk en beide is op aanvraag. Wil je helemaal op en top genieten? Blijf overnachten op in de luxe Pier Suites met bad en uitzicht op zee!

*Bekijk hier de High Special!
**Bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!

Leuke restaurants in Den Haag en Scheveningen 

Reis de wereld rond qua gerechten in Foodhall Scheveningen

De Foodhall in Scheveningen is de place to be om allerlei hapjes en drankjes van over de hele wereld te proeven. Ontdek de lekkerste Sushi, haal een Vietnamese loempia, smul van een Italiaanse pizza, ontdek allerlei Hollandse bitterbalen en andere bijzondere gerechten. Deze restaurantjes vind je allemaal in de Foodhall Scheveningen:

 1. Amier
 2. Jabugo
 3. La Catrina
 4. De Resident
 5. De Ballenbar
 6. Pazze e Pizze
 7. The Sushibar
 8. Frozen Sweets
 9. Diego’s Burgers
 10. Meat on a stick
 11. Churros & more
 12. Saigon Streetfood
 13. Dim Sum bj Wan Tsam
 14. Pad Thai en Gyros Express
 15. De Scheveningse Oesterbar
 16. W.T.F. (World Tempting Flavors)

Leuke restaurants Scheveningen

Heb jij al eens in een van deze leuke restaurants in Den Haag of Scheveningen gegeten?

Print Friendly, PDF & Email