Doe inspiratie op voor het organiseren van een leuke picknick in Nederland. Wij schreven eerder al een artikel over leuke picknickplekken in het buitenland en nu is het tijd voor een overzicht met tips voor leuke picknickplekken in Nederland.

Tips voor leuke picknickplekken in Nederland voor picknicken

Wil jij ergens gaan picknicken in Nederland? Dan is dit overzicht met tips voor leuke picknickplekken in Nederland handig om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden die er zijn. Heb je zelf geen zin om een complete picknick te gaan organiseren? Ontzie jezelf dan en kies voor een geheel verzorgde picknick op mooie plekken in Nederland.

Let op; de foto’s in dit artikel met picknick tips in Nederland, zijn geen picknicks van de genoemde aanbieders. Het zijn puur mooie sfeerbeelden van hoe een picknick eruit kan zien.

  1. Zie hier de informatie over de Picknickfiets;
  2. Bekijk de informatie over de kasteelpicknick hier;
  3. Ontdek de informatie over de Vespa tour met picknick hier

♥ Bekijk ook deze tips voor leuke picknickplekken in het buitenland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Tips voor leuke picknickplekken met vrienden

Romantische picknick bij een kasteel in Nederland

Hoe klinkt dat, een romantische picknick bij een kasteel in Nederland. Ik zou gelijk ja zeggen en meegaan met diegene die mij vraagt. De onderstaande kasteelpicknick wordt verzorgd in Baexem, een dorp gelegen in Midden-Limburg.

♥ Bekijk de informatie over de kasteelpicknick hier

Romantische picknickplekken in Nederland

Dolce Vita in Nederland, Vespa tour met picknick in Limburg

Reis naar Limburg en stap op een Vespa! Rij door de heuvelachtige omgeving en geniet onderweg van een picknick. Wellicht is dit een leuke activiteit om te combineren met slapen in een wijngaard in Nederland.

♥ Bekijk de informatie over de Vespa tour met picknick hier

Leuke picknickplekken in Nederland

Leuk voor vriendenuitje of vrijgezellenfeest, de Picknickfiets

Ben jij van plan een leuk uitje met vriendinnen te organiseren of ben jij in charge het vrijgezellen dagje weg te organiseren? Wat de reden ook is, misschien is met maximaal 16 personen op de ‘Picknickfiets’ stappen een leuk idee.

♥ Bekijk de informatie over de Picknickfiets hier

Welke leuke picknickplekken in Nederland heb jij gelijk opgeschreven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email