Op vakantie met de auto en/of een rondreis met een camper, caravan of tent? Als je op zoek bent naar leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg met een bijpassend krukje dan kan ik deze complete Forester set van Coleman aanraden.

Leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg

Ik heb weer een leuke tip al zeg ik het zelf!  Ben jij op zoek naar een stijlvolle en comfortabele kampeerstoel voor als je met de camper op vakantie gaat of naar een camping met je tent of caravan? Of heb je plannen voor een roadtrip en ga je met je eigen auto op vakantie en wil je leuke opvouwbare stoeltjes meenemen voor onderweg?

Dan is het tijd om dit artikel helemaal te lezen want ik vertel je graag over de nieuwe Coleman Forester serie. Ken jij het outdoor- en kampeerspullen merk Coleman nog niet? Dit internationale kwalitatieve merk bestaat al ruim 100 jaar en profileert zichzelf als hét merk op het gebied van goede outdoor- en kampeerspullen voor ervaren én minder ervaren kampeerders.

Laten we gelijk duidelijk maken dat je geen kampeerder hoeft te zijn voor het gebruiken van deze leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg. Dankzij onder andere het comfort en de draagtas kan je deze stoelen en het bijpassende krukje overal voor gebruiken.

Het zijn mooie opvouwbare stoelen voor in de tuin, dankzij de draagtas zijn het ideale stoeltjes voor onderweg, je kan er lekker in relaxen voor je tent, caravan of camper, als je van vissen houdt kan je er de hele dag lekker in zitten en ben je een strandliefhebber dan neem je de leuke opvouwbare stoelen daar mee naar toe.

De Coleman Forester kampeerstoelen collectie bestaat uit drie producten. Te weten, de Forester Deck chair, de Forester Sling Chair en de Forester stool. Wij hebben gekozen voor de Forester Sling chair vanwege de hoge rugleuning en de Forester stool zodat onze benen en voeten ook kunnen relaxen.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**Bekijk hier de Forester Sling Chair van Coleman;
***En zie hier het bijpassende Forester Coleman camping krukje;
****Check ook deze complete Coleman outdoor producten review en ervaringen;
*****Zie ook onze review van deze mooie warme slaapzakken voor dames van Coleman.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Opvouwbare stoelen voor op camping

Voordelen en nadelen van Forester Coleman kampeerstoelen

Een van de grote voordelen vind ik echt dat je deze leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg met hoge rugleuning compact kan opvouwen. De mooie kampeerstoelen van Coleman worden namelijk geleverd in een draagtas. Daaraan zit een band die je om een schouder kan dragen. Het gewicht van de Forester Sling Chair alleen bedraagt 5,7 kilogram, daar moet je wel even rekening mee houden.

Op dit moment heb ik één nadeel vast kunnen stellen, maar dat heb je zelf snel verholpen. Er zit zowel aan de Coleman kampeerstoel als aan het bijpassende Coleman krukje enorme witte gebruiksaanwijzingen, echt een flap van 15 centimeter lang. Die hebben wij er dus gelijk even afgeknipt.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**Bekijk hier de Forester Sling Chair van Coleman;
***En zie hier het bijpassende Forester Coleman camping krukje.

Coleman kampeerstoelen

Handige kenmerken van deze Coleman Forester set

In de Coleman Forester lijn kan je kiezen uit twee soorten stoelen. Wij hebben gekozen om de ‘Coleman Forester Series Sling Chair’ uit te lichten in dit artikel. Het frame van deze leuke opvouwbare stoel voor onderweg is gemaakt van staal, de stof betreft PU-gecoate polyester, dat beschermt deze leuke opvouwbare stoel voor onderweg tegen UV-schade. Als je morst met drinken, dan veeg je dat er eenvoudig af, aldus Coleman. Want ik heb zelf nog niet gemorst;)

  1. Formaat uitgeklapt > 46 x 54 x 99 centimeter;
  2. Formaat in de draagtas > 15 x 118 x 15 centimeter;
  3. Handig! Er zit een drankhouder aan de kampeerstoel vast;
  4. Het gewicht van deze Coleman Forester stoel bedraagt 5,7 kilogram;
  5. Aan de achterkant zit een vak waar je bijvoorbeeld een tijdschrift in kan doen;
  6. Bij deze set zit een draagtas zodat je de camping stoel over een schouder kan dragen;
  7. Lekker je voetjes omhoog met de Forester ‘Stool’, het bijpassende voetenkrukje van 1,3 kilo;
  8. Vanwege het stalen frame van deze stoelen voor op de camping kan het een maximaal gewicht dragen van 113 kilo.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**Bekijk hier de Forester Sling Chair van Coleman;
***En zie hier het bijpassende Forester Coleman camping krukje.

 

 

Leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg

 

Lijken dit jou ook leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email