Ga je op vakantie naar Duitsland en zoek je nog naar een bijzonder hotel in Duitsland waar je kan overnachten? Dit zijn mijn tips voor leuke hotels in Duitsland.

Leuke hotels in Duitsland

Duitsland is groot land natuurlijk, dus er zijn vast honderden leuke hotels in Duitsland te vinden waar je kan overnachten tijdens je vakantie.

Het is dan ook onmogelijk om alle bijzondere hotels in Duitsland uit te lichten. Ik noem er een paar in dit artikel ter inspiratie.

*Bekijk hier al mijn reistips voor Duitsland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Leuke hotels in Duitsland

Urban Tree House – Berlijn

Niet zo’n fan van wolven? Geen zorgen, dit is namelijk ook een super leuke accommodatie om te kiezen. Deze boomhut beschikt over alle moderne gemakken voor een heerlijk ontspannen avondje.

De rust van de natuur in combinatie met het prachtige uitzicht maakt dit een van de mooiste plekken om te kiezen als je bijzonder wilt overnachten in Duitsland.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Urban Tree House in Berlijn.

Leuke hotels in Duitsland

Das Baumhaushotel

Van alle bijzondere accommodaties in Duitsland is dit misschien wel het meest bijzondere hotel in Duitsland dat je kunt kiezen. Dit is namelijk een boomhut voor volwassenen!

Deze boomhut is alleen toegankelijk met behulp van de loopbrug. Doordat de hut boven het wolvenhok geplaatst is weet je zeker dat je een unieke overnachting zult beleven.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Das Baumhaushotel.

Leuke hotels in Duitsland

25hours Hotel Bikini Berlin

Berlijn is natuurlijk een prachtige stad om te bezoeken. Als je tijdens je bezoekje aan deze stad de rust op wilt zoeken dan is het 25hours Hotel Bikini Berlin dé keuze voor jou.

Dit hotel bevindt zich in de buurt van een groot park. De hangmat in de woonkamer maakt het mogelijk om al schommelend even naar buiten te kijken.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij 25hours Bikini Berlin Hotel.

Hotel met uitzicht Berlijn

Burghotel auf Schönburg in Oberwesel

Bijzonder overnachten in Duitsland op een berg, dat is iets wat je bij deze accommodatie altijd kunt doen. Dit eeuwenoude kasteel is voorzien van prachtig ingerichte kamers, versierde kantelen en heel wat mooie plekken waar je van het uitzicht kunt genieten.

Deze bijzondere accommodatie in Duitsland is dé keuze voor iedereen die een reis in de tijd wilt maken.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Burghotel auf Schonburg in Oberwesel.

Overnachten kasteel Duitsland

Hotelkamer met uitzicht > The Westin Hamburg

Van plan om de stad Hamburg te bezoeken? Dan raden wij je aan om het The Westin Hamburg hotel te overwegen. Van alle bijzondere hotels in Duitsland is dit het hotel wat je voorziet van de mooiste skyline ooit.

De moderne kamers zijn allemaal voorzien van een mooi uitzicht over de stad Hamburg. Door de centrale ligging kan je je na een dagje winkelen gelijk terugtrekken in je hotelkamer.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij The Westin in Hamburg.

Hotelkamer met uitzicht Hamburg

Hotel met sauna in boomhut 

In deze sauna boomhut in Duitsland kan je niet slapen maar wel ontspannen. Na je sauna ronde kan je wel overnachten in het luxe 4*Wellnesshotel Tanne in het Duitse Zwarte Woud want daar staat deze 10 meter hoge boomhut met sauna in de wellnesstuin.

Ga jij op reis naar Duitsland, bekijk dan ook zeker even al mijn reistips en bezienswaardigheden in het Zwarte Woud die je wat mij betreft moet zien.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Wellness hotel Tanne in Baiersbronn.

Leuke dingen doen met vriendinnen

Heb jij al een voorkeur voor een van deze leuke hotels in Duitsland?

Print Friendly, PDF & Email