Trek jij er graag op uit en heb je zin om leuke dingen te doen met vriendinnen in Nederland? Ik inspireer je graag met al mijn tips die ik regelmatig met een vriendin of met een paar vriendinnen ga doen.

Leuke dingen doen met vriendinnen

Heb jij een paar leuke vriendinnen met wie je graag op avontuur gaat? Of heb jij een groep vriendinnen met wie je regelmatig afspreekt om wat leuks te gaan doen? Ik ben benieuwd wat jullie dan zoal met elkaar doen?

Ik wil altijd weer iets nieuws beleven, zoek naar leuke dingen, bedenk hilarische activiteiten en roep dat het weer tijd is om leuke dingen met vriendinnen te gaan doen in Nederland. Soms trekken wij er met de hele groep op uit en een andere keer zijn het een paar vriendinnen die ik enthousiast heb gemaakt. Wie weet kan ik jou en je vriendinnen ook inspireren met deze ideeën.

Maak een lange wandeling met vriendinnen

De wind door jullie haren, de zon op jullie snuit! Geniet met je vriendinnen van een lange wandeling. Goed voor je gezondheid, je hebt alle tijd om bij te kletsen, als je niet afspreekt waar je heen gaat is het nog een avontuur ook en je kan iets lekkers meenemen in een rugzakje voor onderweg. Ik woon zelf in Den Haag dus heb hier alle wandel tips voor Den Haag en Scheveningen verzameld.

Hyacintenbos in Den Haag

Suppen in de natuur

Zijn jullie allemaal sportief maar houden jullie niet van sporten in de sportschool? Geniet samen van suppen in de natuur. Een sup board heeft een gemiddelde vanaf prijs van €300,-. Dat klinkt veel en dat is het ook in een keer maar als je beseft dat je van april tot en met oktober kan suppen dan kost het €42,85 per maand. Net zoveel als een sportschool abonnement. De voordelen zijn nu dat je buiten in de natuur sport, dat doet wanneer jij het wilt en als je kiest voor een opblaasbaar sup board dan kan je je SUP board overal mee naar toe nemen.

Suppen in Den Haag

Leuke autoroutes in Nederland

Houden jullie van roadtrips en op ontdekking gaan? Dat kan ook in eigen land als je de leuke autoroutes in Nederland gaat volgen. Ik heb de mooiste autoroutes in Nederland op een rij gezet zodat jullie in de auto kunnen springen om Nederland te ontdekken.

Leuke dingen doen met vriendinnen

Bijkletsen en chillen in een luxe privé sauna

Houden jullie allebei van wellness en relaxen? Maar houdt de ene vriendin er niet van om naakt naar een sauna te gaan? Je kan natuurlijk naar een badkleding dag in een sauna gaan maar je kan ook kiezen voor een luxe privé sauna. Het kost wat meer maar dan heb je ook wat.

Mooiste privé sauna's in Nederland

Ga het lokale bier thuis proeven

Drinken jullie graag een biertje met vriendinnen? Kijk eens in je eigen stad wat voor bier er allemaal wordt gebrouwen. Koop alle lokale biertjes en organiseer thuis een bierproeverij.

Bierproeverij in Den Haag

Weekendje weg met vriendinnen

Heb jij zin in een weekendje weg met vriendinnen? Wordt het een stedentrip met vriendinnen in Nederland, een wellness overnachting met vriendinnen of willen jullie graag Europa ontdekken met zijn allen? Ik deel graag de leukste ideeën voor een weekendje weg met vriendinnen.

Leuke dingen doen met vriendinnen

Heb jij nog meer tips voor leuke dingen doen met vriendinnen in Nederland?

Print Friendly, PDF & Email