Heb jij reisplannen naar Toscane in Italië? Ik heb er acht maanden gewoond en dit zijn de tips voor de meest populaire en leuke campings in Toscane, Italië.

Leuke campings in Toscane, Italië

Italië, wat een fantastisch vakantie land. Niet alleen voor vakantie maar ook om er te wonen en te werken. Dat is namelijk wat ik acht maanden heb gedaan. Wonen en werken op een camping in Toscane. Wat een fantastische herinnering die ik nooit had willen missen. In die tijd heb ik vijf maanden op Camping Village Park Albatros gewerkt en een maand op Camping Orbetello. Een groter contrast dan die twee campings is er niet. Dus bedenk goed waar je van houdt en kies op basis daarvan je camping vakantie.

Vlieg je naar een van de dichtstbijzijnde vliegvelden en huur je vanaf daar een auto om naar een camping te rijden? Lees dan ook mijn persoonlijke tips voor auto huren in Italië. Ga je met je eigen auto naar de camping in Italië? Lees dan ook mijn inpaktips voor een autovakantie.

  1. Een camping vlak aan het strand in Toscane? Ga naar knusse Camping Orbetello via Roan Campingvakanties. Zie foto hieronder!
  2. Hou je van groot en veel faciliteiten? Kies dan voor 4* Camping Village Park Albatros via Roan Campingvakantie.
  3. Wil je naar Castagneto Carducci? Boek een Camping Pianacce via Roan Campingvakanties.

Camping Orbetello aan zee

Populaire campings in Toscane, Italië

De drie campings hierboven zitten zeker vol in het hoogseizoen maar ben je nieuwsgierig wat nu echt populaire campings zijn in Toscane, Italië? Check dan de onderstaande zes campings, wie weet zit er iets bij voor je. Heb jij nog meer tips voor leuke campings in Toscane?

  1. Camping Orlando in Cavriglia
  2. Camping La Chiocciola in Capannole
  3. Camping Montescudaio in Montescudaio
  4. Camping Boschetto Di Piemma in San Gimignano
  5. Camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno

*Bekijk alle Roan Campingvakanties in Toscane in Italië.

San Gimignano

Reistips Toscane

Na vijf maanden in Toscane te hebben gewoon vind ik dat ik mijzelf wel reisexpert Toscane mag noemen. Ik denk dat ik alle uithoeken van Toscane heb gezien en mijn advies is; ga minstens twee weken op vakantie naar Toscane. Er is namelijk zoveel te doen en te zien dat je anders amper aan relaxen toekomt.

Hou je van steden ontdekken? Dwalen door kleine Italiaanse dorpjes? Wil je het zuiden van Toscane ontdekken en haar mooie natuur en je laten verrassen door de aanwezigheid van warmwaterbronnen? Wat mij betreft moet je uitstapjes maken naar de onderstaande plaatsen.

Reistips Toscane

Heb jij nog meer tips voor leuke campings in Toscane?

Print Friendly, PDF & Email