Ben je op zoek naar een leuk terras met uitzicht op de Rijn in Gelderland? Rij dan naar het kleine plaatsje Tolkamer en geniet van het uitzicht op de rivier.

Leuk terras met uitzicht op de Rijn in Gelderland

Afgelopen weekend brachten wij door in de provincie Gelderland. Wij reisden naar Zevenaar om aanwezig te zijn bij een huwelijk. Als je dan toch in deze mooie regio bent is het de ideale gelegenheid om de omgeving te verkennen.

Wij zijn gek op het water en terras hoppen en zo kwamen wij al snel in het kleine plaatsje Tolkamer terecht. Tolkamer dankt zijn naam aan het feit dat hier vroeger tol werd geheven voor de schippers die vracht vervoerden van Duitsland naar Nederland.

Loop de kade van Tolkamer op en je hebt genoeg keuze qua leuke terrassen met uitzicht op de Rijn in Gelderland. De kade van Tolkamer is een soort mini boulevard met een aaneenschakeling van leuke terrassen en restaurants.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Leuk terras met uitzicht op de Rijn in Gelderland

Terras aan het water Gelderland

Terras aan het water Gelderland

Ga jij ook op zoek naar terrassen met uitzicht als je ergens bent?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email