Ben jij op zoek naar een leuk restaurant in Fuschl am See? Het Hotel Ebners Waldhof am See heeft een goed restaurant en een mooie berghut waar je kan lunchen en snacken.

Leuk restaurant in Fuschl am See

Heb jij vakantieplannen naar de Fuschlsee en Fuschl am See en ben je op zoek naar een leuk restaurant? Denk er dan eens aan dat je ook kan gaan eten in een hotel restaurant.

Het Ebners Waldhof am See in Fuschl am See is een van de populaire hotels nabij het meer. Veel mensen gaan hier ook naar toe voor een dagje sauna bij de Waldhof Spa. Voor wie goeie trek heeft is het elke avond mogelijk om een reservering te maken voor een 5-gangen menu. Dit luxe diner wordt geserveerd in de Gütl Stub’n, het restaurant van het Ebner’s Waldhof am See hotel.

In het restaurant wordt veel gebruik gemaakt van lokale en regionale ingrediënten zodat jij het beste uit de omgeving kan proeven. Alleen de foto’s zijn al om te smullen. Verblijf je niet in dit wellness hotel in Fuschl am See, zorg dan dat je een transfer regelt zodat je nog een afzakkertje kan nemen in de SeeBar van het hotel.

*Lees hier alles over het hotel;
*Vlieg naar Salzburg met Transavia en reis verder;
*Ook leuk! Dit kan je doen in Fuschl am See in winter;
*Bekijk hier al mijn persoonlijke reistips voor Oostenrijk;
*Ontdek meer tips voor een wellness vakantie in Oostenrijk;
*
Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 25 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Leuk restaurant in Fuschl am See

Ebners Waldhof Alm berghut

Zin in een wandeling de berg op? Er is een smaakvol doel wat je jezelf kan voorhouden tijdens de wandeling naar boven. Op de heuvel bevind zich namelijk de Ebners Waldhof Alm berghut en hier wacht Irmi op je met lekkere snacks en welverdiende regionale specialiteiten.

Één van de specialiteiten van Irmi is de hartige Kasnöcken, dat is het gerecht wat je hieronder op de foto ziet. Ook mogelijk is het proeven van de Brettljause of de smeuïge Kaiserschmarrn met pruimencompote.

Leuk restaurant Fuschl am See

Krijg jij al trek om bij deze berghut en
dit leuke restaurant in Fuschl am See te gaan eten?

Print Friendly, PDF & Email