Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Fügen om te dineren tijdens je romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk. Denk dan ook eens aan het restaurant van hotel HELD waar de chefs graag lokale streekproducten gebruiken.

Leuk restaurant in Fügen

Heb jij vakantieplannen naar het Zillertal in Oostenrijk? Dan zal je vast en zeker trek krijgen van alle avonturen in de bergen. Er zijn veel knusse berghutten waar je kan genieten van een lunch en er zijn veel leuke restaurants in Fügen te vinden om te dineren.

Een van die leuke restaurants in Fügen waar je tijdens je romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk kan dineren is het restaurant van Sport- en wellnesshotel HELD. Het creatieve keukenteam dat graag werkt met lokale streekproducten staat voor je klaar!

Terwijl jij geniet van de mooie wandel- en fietsroutes, pruttelt en borrelt het in de HELDenkeuken van Chef-kok Martin. De herfst die over een paar maanden begint staat in het teken van de lekkerste gerechten met:

  1. Pompoenen;
  2. Verse paddenstoelen;
  3. Appels, peren, pruimen en bessen;
  4. Goed wild dat een goed leven heeft gehad in de bergen.

De kruiden waarmee de culinaire creaties een touch wordt gegeven komen uit de kruidentuin van het hotel. Leuk detail, diezelfde kruiden vind je ook in de kruidensauna van de spa van het hotel.

Dit leuke restaurant in Fügen van Sport- en wellnesshotel Held heeft van de organisatie Agrarmarketing de onderscheiding “Bewusst Tirol” gekregen. Dit is een kwaliteitskeurmerk dat in de regio Tirol in Oostenrijk wordt gebruikt om te erkennen dat er hier overwegend gezonde en lokale streekproducten worden gebruikt. Op deze website kan je meer ontdekken over Bewusst Tirol“.

De eieren die je in de ochtend eet bij je ontbijt komen van boerderij Gartnerhof in Uderns. Alleen de allerbeste hooimelk van de almen en boerderijen uit het Zillertal worden gebruikt voor de kazen van Kaasmakerij Fügen. Heerlijke Zillertaler honing wordt door de familie Wurm zelfgemaakt. En het brood komt van de lokale bakkerij. Zo draagt iedereen uit de omgeving zijn of haar steentje bij aan het inwendig verwennen van de gasten van Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.

Niet alleen het eten is hier voortreffelijk. Je kan er ook genieten van heerlijke lokale Oostenrijkse wijnen of je laten verrassen door de wijnen die de sommeliers uit het buitenland hebben meegenomen tijdens hun reizen. Wees een ‘held’ en vraag zeker aan de Juniorchef en wijnliefhebber Andi of je de wijnkelder van Held mag bezoeken.

*Bekijk hier het restaurant van hotel HELD.
**Lees hier meer over het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.
***Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via Facebook – Instagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Leuk restaurant in Fügen

Heb jij al zin om te gaan eten bij dit leuke restaurant in Fügen?

Print Friendly, PDF & Email