Actief en ontspannen, dat kan als je gaat lente skiën in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk en kiest voor overnachten bij het kleinschalige Valluga Hotel.

Lente skiën St. Anton am Arlberg 

Heb jij nog geen plannen gemaakt voor je wintersport vakantie dit jaar? Misschien is het dan een idee om te wachten op de lente en op de piste te genieten van de warme zonnestralen. Tot en met 23 april 2023 kan je lente skiën in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

St. Anton am Arlberg ligt aan de voet van het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Er wacht maar liefst 305 kilometers aan piste op je. Van St. Anton kan je naar St. Christoph skiën, van Stuben via Zürs, Lech ontdekken en Schröcken en Warth behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard afhankelijk van je ski ervaring en het aantal dagen dat je gaat lente skiën in St. Anton am Arlberg.

Beeld je in dat de lentezon straalt en de besneeuwde bergen glinsteren! Een paar afdalingen en dan met een frisse limonade op een zonnig terrasje op de piste neerploffen. Na een welverdiende lunch in één van de berghutten is het geen straf om naar het dorp terug te gaan omdat je dan in de vallei bij het kleinschalige Valluga Hotel in St. Anton tot rust kan komen in de wellness en je tegoed kan doen aan een heerlijke sportmassage. Ook hier is het motto: klein, maar des te fijner.

Bij het Valluga Hotel beleef je Tiroolse charme en Scandinavisch design in één, zo knus! Er zijn maar 27 hotelkamers en dat betekent dat het een ideale uitvalsbasis is voor rustzoekers. Alles wat je maar kan wensen op je hotelkamer is aanwezig. Van een kabel-tv, Chromecast, Marshall Bluetooth-luidsprekers, wifi, gratis minibar, Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker en thee, kluis, telefoon, badjas, badslippers tot vloerverwarming.

*Ontdek hier alles over dit hotel.
*
*Ontdek hier wat je in de zomervakantie in St. Anton am Arlberg kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness Hotel Valluga

Kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg

Lijkt het jou wel wat om te gaan lente skiën
St. Anton am Arlberg in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email