Ben jij dol op skiën in de lente? Pak snel je agenda erbij en boek tussen 16 maart en 1 april 2024 een verblijf bij Das Hohe Salve Sportresort tijdens de Superskiweken. Je kan vanaf 3 nachten verblijf gebruik maken van het wintersport arrangement en voordeliger gaan lente skiën SkiWelt Wilder Kaiser Brixental.

Lente skiën in SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

Het einde van de winter brengt zon, power en muziek! Want de zon laat zich niet alleen meer zien, er valt ook van alles te beleven in de maand maart in dit skigebied. Zo vind er op 9 maart een “Retro Skidag” plaats in de regio Hohe Salve, in SkiWelt Hopfgarten-Itter en SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het belooft een dag vol plezier, muziek en retrocharme met de Alpen als decor te worden. Een skipas voor een dag kost dan slechts 30 euro, dat is een echt “koopje”.

Van 22 tot 24 maart 2024 is het tijd voor Winter-Woodstock, een festival bestaande uit fanfaremuziek met “blaasmuziek on the rocks in het Brixental“. Wij hebben ons laten vertellen dat zowel op de berg als in het dal gasten worden getrakteerd op een mix van vrolijke blaasmuziek en “gmiatliche Tanzlmusi“, oftewel lokale volksmuziek.

Tijdens het Winter-Woodstock Festival geldt ook het speciale zonneski arrangement bij Das Hohe Salve Sportresort. Binnen mum van tijd kan je de zonnige piste op vanuit dit ski-in-ski-out hotel in Hopfgarten im Brixental. Je moet er snel bij zijn om te profiteren van de zonneskidagen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental dat voor de deur van Das Hohe Salve Sportresort ligt want de aanbieding start al op 16 maart en duurt tot 1 april 2024. Er liggen meer dan 270 piste kilometers op je te wachten die je kan ontdekken tijdens de Superskiweken.

Das Hohe Salve Sportresort is klaar voor fantastische skidagen in de zon. De sneeuwzekere pistes tijdens het lente skiën in SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, de aankomende festivals en het voordeel tijdens de Superskiweken maken de skipret dubbel zo leuk.

Of je nu een beginner, een gevorderde of een tourskiër bent, in dit skigebied is voor elke wintersportliefhebber de juiste piste te vinden. Een van de grootste voordelen voor skiën in de lente zijn natuurlijk de extra zonuren. De lente skiërs worden in dit gebied verwend met maar liefst 80 hutten waar je naar toe kan gaan voor een hapje en een drankje. Ski van het ene zonneterras naar de andere skihut met terras!

♥ Ontdek hier alles over dit resort in Hopfgarten-Markt;
♥ Bekijk de reizen naar dit hotel ook via TUI en via de Jong Intra vakanties;
♥ Handig! Bekijk hier al onze sporthotel in Oostenrijk tips voor relaxte en actieve vakantie. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Skiën in de lente in Hopfgarten

Ski-out hotel in Hopfgarten im Brixental

Ben jij dol op skiën in de lente?

Print Friendly, PDF & Email