Genieten van zonnestralen tijdens het lente skiën in Königsleiten? Bij Biohotel Castello Königsleiten in Oostenrijk hebben ze een paar goede wellness- en ski arrangementen.

Lente skiën in Königsleiten

Het skigebied Königsleiten in de Zillertal Arena ligt op een hoogte van 1600 meter. Het voordeel daarvan is dat je meestal van begin december tot en met Pasen in April kan skiën en/of snowboarden.

Met een hoogte van 1600 meter is Königsleiten het hoogst gelegen dorp in de Zillertal Arena. Het absolute hoogtepunt voor skiërs is de reis met de Königsleiten Dorfbahn naar de Königsleiten-spitze op 2200 meter hoogte. In het skigebied ligt ruim 150 kilometer aan pistes op je te wachten, die zich uitstrekken van het Tiroolse Zillertal naar de Salzburgse Pinzgau in het Salzburgerland.

Tijdens het lente skiën in Königsleiten kan jij genieten van een actieve wintersport vakantie, extra vitamine D dankzij de warme lente zonnestralen. Zorg dat je wel vroeg je bed uitgaat want in de ochtend ski je dan het fijnste. In de namiddag kan de sneeuw door de warmte al papperig worden.

De 52 kabelbanen van de Zillertal Arena werken tot half april en bezorgen actie aan de fans van firnsneeuw op zo’n 150 kilometers piste. De toegang tot dit grootste skigebied van het Zillertal ligt op slechts 150 meter van het Biohotel Castello Königsleiten. Een fijne uitvalsbasis voor mensen die van een actieve wellness vakantie houden. Speciaal voor gasten van het hotel zijn er een tweetal lente ski arrangementen. Beide arrangementen zijn te boeken via de website van het hotel, vermeld zelf welk arrangement je wilt reserveren.

*Ontdek wat te doen in omgeving Königsleiten in de winter;
**Duurzaam op vakantie naar Königsleiten? Bekijk dit Biohotel!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Lente skiën in Königsleiten

Krijg jij al zin om te gaan lente skiën in Königsleiten?

Print Friendly, PDF & Email