Het sneeuwzekere skigebied Ischgl in Oostenrijk is de place to be voor liefhebbers van lente skiën en mensen die houden van openlucht events in de bergen. Dit zijn de lente events in Ischgl in Oostenrijk in de maand april 2022.

Lente events in Ischgl in Oostenrijk

De temperatuur stijgt, de zon laat zich vaker zien en in het sneeuwzekere skigebied in Ischgl kan je nog volop lente skiën in april. 90% van de Silvretta Arena bevind zich op een hoogte boven de 2000 meter en dat betekent dat je sneeuwzeker op wintersport vakantie kan. Dat in combinatie met de vele lente events die in Ischgl in Oostenrijk worden georganiseerd elk jaar maken het de reisbestemming om te genieten van een winterse lente trip. Spring Blanc noemen ze dat in Ischgl!

Met culinaire evenementen en openluchtconcerten in de bergen is Spring Blanc wellicht de mooiste periode van de winter in Ischgl. En er staat nogal wat op het programma. Het beroemde “Top of the Mountain Spring Concert” is de start van het Spring Blanc event begin april maar er komen nog een aantal mooie evenementen aan, zoals:

  1. 16 tot 24 april 2022 dine.around, gastronomie op topniveau;
  2. 17 april 2022 Top of the Mountain Easter Concert op de Idalp;
  3. 30 april 2022 Top of the Mountain Closing Concert op de Idalp.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Lente events in Ischgl in Oostenrijk

16 tot 24 april 2022 dine.around bij Trofana Royal

dine.around van 16 tot 24 april 2022 in Ischgl en proef wat deze regio te bieden heeft. dine.around wordt in samenwerking met Laurent Perrier georganiseerd en is hét event voor fijnproevers die op een bijzondere manier verwend willen worden in de sterrenrestaurants in het dal en in de bergen van Ischgl.

Wil jij in de lente op wintersport vakantie en dat combineren met een bezoek aan een van de events en volop in luxe genieten? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een verblijf bij Hotel Trofana Royal in Ischgl in Oostenrijk, het enige 5* hotel. Het hotel is een van de deelnemers aan het dine.around Spring Blanc event en hier mag je verfijnde gastronomie op topniveau verwachten.

Beide restaurants van Hotel Trofana Royal hebben samen maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. Daarnaast heeft een van de restaurants een Michelin ster! De top kok Martin Sieberer kookt op het hoogste niveau voor fijnproevers.

De Paznaunerstube is met 4 koksmutsen bekroond, de Heimatbühne met 3 koksmutsen. In Trofana Alm, vlak naast het hotel, ging met het nieuwe KOYA een wereld van Japans internationale delicatessen open. Sterrenchef Klaus Brunmayr is het creatieve brein achter KOYA. De hoteliersfamilie von der Thannen reserveert een gedeelte van haar restaurant voor de allerfijnste Japanse cuisine & brasserie. Dit is de place to be voor culinaire liefhebbers! Hou er rekening mee dat het Japanse restaurant Koya alleen in de wintermaanden is geopend.

*Ontdek hier alles over de restaurants, de wijnkelder en de kok.  

Spring Blanc Event Ischgl

Welke lente events zou jij ook wel eens willen bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email