Zin om nog even weg te gaan? Denk eens aan de Last Minutes in een van de van der Valk exclusief hotels. Zo kan je extra voordelig genieten van een luxe verblijf.

Last Minutes van der Valk Exclusief hotels

Van der Valk heeft hotels in heel Nederland en er is zelfs een hotel op Curaçao en een Airporthotel bij het vliegveld van Düsseldorf. Het kan niet missen dat je een hotel vind dat bij je past, of je nou in een stad of in de natuur wilt verblijven. Wist jij dat van der Valk al meer dan 150 jaar bestaat? De familie van der Valk is in 1862 begonnen met café de Gouden Leeuw in Voorschoten. Daar kwam ik vroeger veel, gezien ik ben geboren in Voorschoten.

Vorig jaar verbleef ik voor het eerst in één van de van der Valk exclusief hotels. Hotel Almere heeft als gemiddelde review cijfer een 8,9. Het hotel is centraal gelegen en wel zo fijn, het heeft ook een wellness centrum. Een ander fijn van der Valk exclusief hotel is, Princeville in Breda. Ook hier vind je in het hotel een uitgebreid wellness centrum en je kan gratis parkeren voor de deur.

Wil je hier genieten van een luxe kamer kies dan voor het ‘superior’ type. Ik koos voor de kamer met open badkamer, ik vind het zo leuk als je vanuit bad je hele kamer kan zien. Hou je daar niet van, dan kan je ook kiezen voor een gesloten badkamer. De superior kamer is vanaf €130,- per nacht te reserveren, voor 2 personen betaal je dan €65,- per nacht.

Kies je voor een van de van der Valk Exclusief hotels dan verblijf jij altijd in een van de ruime kamers of mooie suites op fijne locaties. Zo zijn de bedden extra groot op de hotelkamers en kan je voordat je naar de kamer gaat genieten van al het lekkers in de goede restaurants. Hou je van sauna’s en zwemmen? Kies dan voor een hotel met binnen zwembad en wellness faciliteiten.

Bekijk hier alle last minute hotel aanbiedingen bij van der Valk exclusief.

van der Valk Exclusief hotels

Leuk om te weten over van der Valk Hotels:

  1. Van der Valk is het derde Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2019.
  2. In alle Valk Exclusief hotels kan je sinds mei 2019 eieren eten van vrije uitloopkippen.
  3. Op dit moment zijn er van der Valk hotels in aanbouw in Schiedam, Zuidad en in Deventer.
  4. Van der Valk Hotel Leeuwarden heeft het duurzaamheidscertificaat ontvangen, op dit moment is het officieel het duurzaamste hotel van Nederland.

van der Valk Hotels

Heb jij wel eens overnacht in een van de Van der Valk Exclusief Hotels?

Print Friendly, PDF & Email