Hou je van winterplezier, leuke dingen doen in de sneeuw, langlaufen en ontspanning? Dan is een vakantie bij Ebner’s Waldhof in Fuschl am See een aanrader. Hier kan je ontspannende winterdagen doorbrengen aan een van de mooiste meren van Salzkammergut.

Winterplezier en langlaufen in Fuschl am See

Het viersterren Hotel Ebner´s Waldhof am See ligt pal aan de oever van de Fuschlsee en trakteert je op een veelzijdige winterwereld. Hier kan je actief zijn op jouw favoriete manier en volop winterplezier bleven met elkaar, met vrienden en/of met familie. Ga jij graag langlaufen op vakantie in Oostenrijk of wil jij het eens proberen of het iets voor je is? Dan zit je hier goed.

Het Ebner´s Waldhof am See is namelijk lid van “Cross Country Ski Holidays“. Dat betekent dat het hotel goed contact heeft met ervaren langlauf gidsen en je in het hotel een professionele uitrusting voor langlaufers kunt huren.

In totaal vind je in de Fuschlsee-regio ruim 140 kilometer aan langlaufloipes. Je kan gelijk al voor de deur oefenen en heb je de smaak te pakken dan is de eerste langlaufloipe die je kan volgen die naar de Wolfgangsee. Op een kwartier autorijden van het hotel vind je het langlaufdorp Faistenau, dit dorp staat bekend om de langlauf mogelijkheden omdat er ruim 60 kilometer aan langlaufloipes zijn. Langlauf jij zo weg of heb je al ervaring met langlaufen? Dan kan je vanuit het hotel diverse langlaufloipes volgen. Een paar populaire langlaufroutes in de omgeving zijn:

  1. Faistenau staat bekend als langlaufdorp bij uitstek;
  2. Ga naar de Postalm, waar je de mooiste hoogteloipen van het Salzkammergut vindt;
  3. De Waldhofshuttle van het hotel brengt langlaufers naar het plateau waar je de zon tegemoet langlauft.

*Bekijk hier alle arrangementen;
*Vlieg naar Salzburg met Transavia en reis verder.

*Ontdek hier alle tips wat je kan doen in de winter in Fuschl am See;
*
Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 25 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Winter Fuschlsee Salzburgerland

Ontspannen na een dag in de sneeuw

Ga je voor het eerst langlaufen dan zal je je spieren wel voelen na een dag op de latten. En ook als je een geoefende langlaufer bent, dan zal opwarmen, ontspannen en/of een sportmassage je goed doen. Dat is het fijne van een vakantie bij het wellnesshotel Ebner’s Waldhof. Na een dag vol winterplezier kan je volop genieten van alle warme wellness faciliteiten in het hotel aan de Fuschlsee.

Verblijf je niet in het hotel, maar ergens in de omgeving? Dan is het goed om te weten dat je als niet hotelgast gebruik kan maken van de Day Spa bij Ebner’s Waldhof. Je moet daarvoor wel van te voren een reservering maken, omdat het mogelijk is op basis van beschikbaarheid.

Ebner's Waldhof Spa

Zou jij wel eens willen gaan langlaufen in Fuschl am See?

 

Print Friendly, PDF & Email