Lachen, gieren en huilen van het lachen tijdens het tomaten gooien in Spanje. Kijk je mee naar mijn reisvideo La Tomatina YouTube? Wil jij ook naar La Tomatina? Lees mijn artikel met het gehele programma.

Check mijn reisvideo La Tomatina YouTube

Ik vind het nog steeds zo gaaf dat ik ben gaan tomaten gooien in Spanje. Wat een fantastisch feest was het! Nooit gedacht dat ik een hele reis zou plannen rondom een event van één uur waarbij je elkaar bekogeld met tomaten. Maar een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

In Buñol heb ik zoveel gelachen in een paar uur tijd dat ik er voorlopig weer even tegen kon. Kijk je mee hoe ik mij door de tomatensmurrie in de straten van Buñol laat slepen?

Dit moet je regelen voor tomaten gooien in Spanje

Heb je besloten dat je gaat tomaten gooien in Spanje? Yeah, ik wens je veel plezier! Werk deze checklist af van punt 1 tot 6 en jij bent er klaar voor. Stuur je even een bericht daarna om te vertellen wat jij ervan vond? Ik ben benieuwd naar jouw tomaten belevenissen.

 1. Bestel hier je La Tomatina Tickets
 2. Reserveer een hotelkamer in Buñol
 3. Reserveer een hotelkamer in Valencia
 4. Lees de reisvoorbereiding naar La Tomatina in Spanje
 5. Een auto huren vanaf de luchthaven van Valencia, All-in via Sunny Cars

Reisvoorbereiding La Tomatina

Het is belangrijk dat je op tijd begint met je reisvoorbereiding naar La Tomatina in Spanje. Ik heb een uitgebreid artikel hierover geschreven waarin de onderstaande topics aan bod komen.

 • Reisvoorbereiding La Tomatina Spanje
 • Wat is La Tomatina?
 • Dé regels voor La Tomatina
 • Tips voor het tomaten gooien Spanje
 • Programma La Tomatina 2018
 • Leuk en goed om te weten over La Tomatina Valencia
 • La Tomatina Tickets
 • Reizen naar Buñol, combineer Tomatina met stedentrip Valencia
 • Vliegtickets naar Valencia
 • Auto huren luchthaven Valencia
 • Meer vakantietips Spanje

Tomaten smijten in Spanje

Wat vind jij van mijn reisvideo La Tomatina YouTube?

Print Friendly, PDF & Email