Heb jij een huurauto nodig? Check de Hertz aanbieding en gebruik de 10% kortingcode bij Hertz autohuur. Dat is extra voordelig genieten van je huurauto. *NIET MEER GELDIG UPDATE JULI 2021!

Hertz aanbieding *NIET MEER GELDIG

Goedkoop een auto huren kan met een Hertz aanbieding! In samenwerking met Hertz autoverhuur mag ik 10% korting bij Hertz geven. Je kan de 10% korting op de Hertz aanbieding alleen gebruiken via deze link. Het kost je niets extra’s, de link registreert alleen de korting.

De kortingscode is: Hoe de kortingscode werkt? Vink het vakje ‘kortingscode’ aan en vul in het pop-up scherm bij CDP de kortingscode in.

Je kan met deze Hertz aanbieding alleen geen huurauto’s uit de ‘Dream Collection’ reserveren. En de Hertz aanbieding is ook niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen. Hou er rekening mee dat de korting alleen geldt op de verhuurprijs en niet op alle extra’s zoals toeslagen, taxes en extra’s zoals GPS en een extra bestuurder.

TIP: HUUR EEN AUTO VIA SUNNY CARS!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hoe werkt de kortingscode Hertz

Ik mag 10% korting bij Hertz geven op het reserveren van huurauto’s. Alleen voor de ‘Dream Collection’ van Hertz is de kortingscode niet geldig.

De kortingscode is. Zo werkt de kortingscode:

  1. Vink het vakje ‘kortingscode’ aan;
  2. Vul in het pop-up scherm bij CDP de kortingscode in;
  3. Zie de afbeeldingen hieronder en check of de kortingscode erin staat voordat je verder gaat met reserveren.

Kortingscode Hertz

Hertz korting

Hertz aanbieding 

Hertz contact

Wil jij contact opnemen met Hertz autohuur Nederland omdat jij specifieke vragen hebt? Bekijk dan eerst de contactpagina van Hertz om te zien of je vraag daar al beantwoord wordt.

Staat je antwoord daar niet bij dan kan je voor vragen over reserveringen ook telefonisch contact opnemen met Hertz via: +31 (0)20 201 3512. De openingstijden zijn: van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag van 09.00 uur tot 18.30 uur en op zondag zijn zij gesloten.

Hertz aanbieding 

Over Hertz autohuur

Het hoofdkantoor van Hertz is gevestigd in Estero, in de Amerikaanse staat Florida. The Hertz Corporation bestaat al sinds 1918 en werd in 1923 overgenomen door meneer John T. Hertz. Autoverhuurder Hertz heeft vestigingen in meer dan 150 landen en verhuurt auto’s op ruim 8100 locaties.

Wat vind jij van deze Hertz aanbieding en zou jij de kortingscode Hertz gebruiken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email