Hou jij ervan om leuke inspirerende foto’s te maken en deel je die maar al te graag op social media? Pak je kans en maak de tofste foto’s, ga snel met korting naar Youseum in Leidschendam in de Mall of the Netherlands, hét social media museum van Europa. Ideaal voor een vriendinnen avond uit, want de shoppingmall is natuurlijk de place to be voor shopliefhebbers. En je kan er úren blijven hangen, want er zijn ook meerdere restaurants, een bioscoop en bowlingbaan. En heb je geen zin om naar huis te gaan? Dan kan je blijven slapen in het naast The Mall of the Netherlands gelegen Fletcher Hotel.

Dé Social Media Experience, Youseum Leidschendam

Youseum is een Social Media Experience die razend populair is in Amsterdam. Dagelijks gaan er vele fotografie en social media fans naar dit museum om de tofste foto’s en filmpjes te maken in alle bijzondere kamers. Alles wat je niet mee naar binnen wilt nemen kan je gratis in één van de lockers stoppen.

Heb je eenmaal een ticket dan kan je je een uur lang je helemaal uitleven in alle bijzondere kamers. Poseer in het Vibe House, swing heen en weer op de bananenschommel (gele fruity foto’s doen het zo goed op Instagram), vereeuwig jezelf als ‘doll’, zie jezelf meerdere keren in de spiegel, kruip in een wasmachine en lach je rot in het grote ballenbak zwembad.

Het ene moment is het #Selfietime, de volgende kamer is écht #Instagrammable, je kan een #Picoftheday shooten of een toffe Boomerang of TikTok video uploaden!

Zorg dat je geheugenkaart genoeg ruimte heeft want je gaat tientallen foto’s maken in een uur tijd. Alle kamers leiden je waarschijnlijk af van de boodschap maar neem even de tijd om stil te staan bij al die foto’s die je maakt. Er is namelijk één kamer waar je je even als krankzinnige kan uitleven om het uit te schreeuwen dat het eigenlijk bizar is dat die constante stroom aan berichten blijven binnenstromen.

Eerlijk is eerlijk, ik was nieuwsgierig maar ik dacht wel hmm, misschien is een bezoek aan Youseum wel echt iets voor meiden tot een jaar of 25. Dit stel 35+ kan je zeggen dat wij het ook tof vonden, vooral de ballenbak was hilarisch! Heerlijk toch om weer even als groot kind te verdwijnen in een zee van roze ballen.

*Koop hier nu je tickets voor Youseum in Leidschendam!
**Liever naar Amsterdam? Koop hier je tickets voor Youseum Amsterdam.
***Naast The Mall of the Netherlands zit een Fletcher Hotel, ideaal om te blijven slapen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goedkope tickets Youseum Leidschendam

Korting Tickets Youseum Maal of the Netherlands

Youseum in Westfield Mall of the Netherlands

Voor wie het nog niet wist, Den Haag is een enorme shopping mall rijker. Of eigenlijk moet ik Leidschendam zeggen, een plaats die aan Den Haag grenst. In 2021 werd winkelcentrum Leidsenhage dan eindelijk officieel geopend en staat er nu een spiksplinternieuwe shoppingmall, Westfield Mall of the Netherlands.

Westfield Mall of the Netherlands is zowel op de fiets, met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Den Haag Centraal Station reis je in nog geen 20 minuten naar het Youseum in Leidschendam. Reis je met de auto dan kan je gratis parkeren op het buitenterrein of in de ondergrondse parkeergarage.

*Koop hier nu je tickets voor Youseum in Leidschendam!
**Liever naar Amsterdam? Koop hier je tickets voor Youseum Amsterdam.

Youseum in Westfield Mall of the Netherlands

Social Media Museum Leidschendam

Openingstijden Youseum Leidschendam

Onderstaand zie je de openingstijden om met korting naar Youseum te gaan in Leidschendam zoals bekend in september 2021. Check altijd even de website voor de huidige openingstijden. Wij zijn zelf op een vrijdagavond rond 18.30 naar Youseum geweest en wij hadden het rijk voor ons alleen.

  • Maandag 11:00 – 20:00
  • Dinsdag 10:00 – 20:00
  • Woensdag 10:00 – 20:00
  • Donderdag 10:00 – 20:00
  • Vrijdag 10:00 – 20:00
  • Zaterdag 10:00 – 20:00
  • Zondag 12:00 – 18:00

*Koop hier nu je tickets voor Youseum in Leidschendam!
**Liever naar Amsterdam? Koop hier je tickets voor Youseum Amsterdam.

Korting Youseum Leidschendam

Zou jij ook wel eens naar Youseum Leidschendam
in de Westfield Mall of the Netherlands willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email