Een auto huren met korting is fijn, daarom raad ik je de Sunny Cars vroegboekactie aan zodat jij extra voordelig en zorgeloos een auto kan huren op je vakantiebestemming. De vroegboekkorting bij Sunny Cars is geldig tot en met 28 februari 2019.

Reserveer snel je huurauto bij Sunny Cars met korting

De prijs voor een huurauto op je vakantiebestemming kan al snel oplopen. Gemiddeld betaal je voor een categorie B of C auto zo rond de €30,- per dag. Reken maar uit wat de kosten zijn als je dan een rondreis van drie weken gaat maken. Als je dan ook nog eens kiest voor een auto uit een luxere auto klasse dan ben je zo een paar honderd tot duizend euro kwijt voor een roadtrip van drie weken of meer. Ideaal dus als je een auto kan huren bij Sunny Cars met voordeel tijdens de vroegboekactie.

De vroegboekactie van Sunny Cars is geldig voor reserveringen met een ophaaldatum tussen 1 april en 31 oktober 2019. Gezien die reisperiode nog ver voor ons ligt kan ik mij zo voorstellen dat je nog niet precies weet hoe je rondreis eruit gaat zien. Maar als je in het hoogseizoen een auto gaat huren wil je ook niet teveel betalen omdat het aanbod schaars is. Sunny Cars begrijpt dat en bied daarom gratis de flexservice aan voor vroegboekers. Het voordeel? Je zit nergens aan vast en je kan tot 4 uur voor vertrek kosteloos je autohuur reservering annuleren als je reisplannen anders zijn geworden. En nee, er zit geen addertje onder het gras. Je krijgt echt je geld terug!

Sunny Cars Vroegboekactie

Ongeacht wat je reserveert qua autohuur, bij Sunny Cars kan je altijd je reservering kosteloos wijzigen tot het moment van huuraanvang. Dus of je nou de huurauto korter of langer wilt huren, de ophaaltijd wilt veranderen, toch liever een luxere categorie rijdt of toch navigatie erbij wilt. Uiteraard geldt dit wel op basis van beschikbaarheid. Met de Sunny Cars vroegboekactie heb je nog meer voordeel omdat je gratis de flexservice cadeau krijgt. Je kan dan namelijk gratis je autohuur annuleren, wat de reden ook is.

  1. De vroegboekactie is geldig t/m 28 februari 2020 voor reserveringen met een ophaaldatum tussen 1 april en 31 oktober 2020.

Heb jij al gebruik gemaakt van de Sunny Cars vroegboekactie?

Print Friendly, PDF & Email