Wil je met korting naar Thermen Soesterberg en extra voordelig relaxen? Hou de website in de gaten en blijf op de hoogte van de beste acties en wellness arrangementen. Thermen Soesterberg is centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug tussen Amersfoort en Utrecht.

Met korting naar Thermen Soesterberg

Tussen Amersfoort en Utrecht vind je in de natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug het wellnessresort; Thermen Soesterberg. Thermen Soesterberg is net als Thermen BerendonckFontana Bad Nieuweschans en Thermen Bussloo onderdeel van Quality Wellnessresorts. Wil je genieten van een dagje sauna dan betaal je normaal gesproken €36,50 per persoon voor een dagentree.

Badkledingdag: Iedere dinsdag van de maand is het badkledingdag;
Adres: Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg – Plan je route hier.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Korting Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg Hotel

Wil jij lekker blijven slapen na een dagje sauna? Dan raad ik je aan om dat bij hotel Kontakt der Kontinenten te doen. Het hotel grenst direct aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg en ligt midden in de natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het bijzondere aan dit hotel is dat je slaapt in een voormalig missiehuis en klooster. Wil jij graag uitzicht op het bos of liever op de kloostertuin of binnenplaats? Geef het door als preferentie bij je reservering. Reis je met de auto? Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

*Bekijk de prijzen en boek je overnachting zelf bij hotel Kontakt der Kontinenten.

Wil jij ook met korting naar Thermen Soesterberg?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email