Wil je met korting naar Thermen Soesterberg en extra voordelig relaxen? Hou de website in de gaten en blijf op de hoogte van de beste acties en wellness arrangementen. Thermen Soesterberg is centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug tussen Amersfoort en Utrecht.

Met korting naar Thermen Soesterberg

Tussen Amersfoort en Utrecht vind je in de natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug het wellnessresort; Thermen Soesterberg. Thermen Soesterberg is net als Thermen BerendonckFontana Bad Nieuweschans en Thermen Bussloo onderdeel van Quality Wellnessresorts. Wil je genieten van een dagje sauna dan betaal je normaal gesproken €36,50 per persoon voor een dagentree.

Badkledingdag: Iedere dinsdag van de maand is het badkledingdag;
Openingstijden: zondag t/m donderdag 10.00 – 23.00 uur en vrijdag & zaterdag van 10.00 – 23.30 uur;
Adres: Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg – Plan je route hier.

Korting Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg Hotel

Wil jij lekker blijven slapen na een dagje sauna? Dan raad ik je aan om dat bij hotel Kontakt der Kontinenten te doen. Het hotel grenst direct aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg en ligt midden in de natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het bijzondere aan dit hotel is dat je slaapt in een voormalig missiehuis en klooster. Wil jij graag uitzicht op het bos of liever op de kloostertuin of binnenplaats? Geef het door als preferentie bij je reservering. Reis je met de auto? Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

Wil jij ook met korting naar Thermen Soesterberg?

Print Friendly, PDF & Email