Maak snel gebruik van deze OP=OP actie en ga met korting naar Thermen Soesterberg. Een voordelig dagje sauna met dank aan de spotgoedkope aanbieding in de AD Webwinkel. En nee, je hoeft geen AD abonnee te zijn om hiervan gebruik te maken.

Met korting naar Thermen Soesterberg

Tussen Amersfoort en Utrecht vind je in een natuurlijke omgeving het wellnessresort Thermen Soesterberg. Thermen Soesterberg is net als Thermen Berendock en Thermen Bussloo onderdeel van Quality Wellnessresorts.

Normaal betaal je €36,50 per persoon voor een dagentree voor Thermen Soesterberg. Met deze actie betaal je slechts €16,95 per persoon. Let op: de genoemde prijs is exclusief €1,50 transactiekosten en je moet je bestelde tickets inleveren vóór 31 mei 2019. 

Badkledingdag: Iedere dinsdag van de maand is het badkledingdag;
Openingstijden: zondag t/m donderdag 10.00 – 23.00 uur en vrijdag & zaterdag van 10.00 – 23.30 uur;
Adres: Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg – Plan je route hier.

Sauna faciliteiten: 

 • Zoutsteensauna, Sauna Theater, Vijversauna, Panorama sauna, Finse Sauna, Kristalsauna, Berkensauna, Infrarood sauna, Maa sauna, Rozen sauna, Goed gesprek sauna, Kruiden sauna en een Saltarium.

*De prijs van €16,95 is inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling. Inleveren moet vóór 31 mei 2019.

Korting Thermen Soesterberg

Zo bestel je tickets bij Ad Webwinkel met korting

Het mooie is, je hoeft geen abonnee te zijn van het AD om gebruik te kunnen maken van de korting naar Thermen Soesterberg.  AD Webwinkel is een initiatief van De Persgroep, onder andere het AD, Volkskrant en Trouw vallen hieronder. Sinds drie jaar bieden zij op regelmatige basis zeer voordelige acties voor dagjes uit en wellness arrangementen aan in Nederland.

 

 • Stap 1: Maak je keuze
  Ga naar de homepage van AD Webwinkel en kies voor wellness, kies jouw favoriete uitje en selecteer de tickets.
 • Stap 2: Betaal met gemak via IDEAL of Creditcard
  De dag bepaal je later, de geldigheid per uitje wordt vermeld.
 • Stap 3: Ontvang direct je tickets per e-mail
  Na de betaling ontvang je de bestelde tickets per e-mail.
 • Stap 4: Print jouw tickets voor vertrek
  Print de tickets en toon deze bij de kassa.

*De prijs van €16,95 is inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling. Inleveren moet vóór 31 mei 2019.

Wil jij ook met korting naar Thermen Soesterberg?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post