Heb je reisplannen naar de USA? Bespaar op je reis met deze korting autohuur Amerika met Alamo! Extra voordeel is altijd mooi meegenomen zodat je voordelig een auto kan huren in Amerika.

Korting autohuur Amerika met Alamo

Ben je op zoek naar korting bij Alamo.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Alamo.nl en ontvang direct €10,- korting! Helemaal leuk is dat bij Alamo.nl vaste klanten gewaardeerd worden en beloond. Er is een speciale Alamo.nl Membersclub.

  • Meld je aan voor nieuwsbrief Alamo.nl en ontvang €10,- korting op je huurauto en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen;
  • Wordt voor €17,50 Alamo.nl member. Dan krijg je altijd 5% korting op je autohuur reservering.

Voordelen auto huren bij Alamo.nl

Alamo is vooral bekend qua autohuur in Amerika. Wil je een auto huren in de USA via Alamo dan kan je dat het beste doen via Alamo.nlIdeaal is de gratis One Way service van Alamo die geldig is in de staten Californië en Florida. Daarnaast geld de gratis one way optie ook op de populaire route tussen Los Angeles Airport, Las Vegas Airport en San Fransicso Airport. Als je via Alamo huurt zijn de auto’s maximaal 9 maanden oud. Als je een auto in Amerika gaat huren raad ik je aan om te zorgen voor voldoende saldo op je creditcard.

Auto huren bij Alamo 

 

Heb jij meer auto huren Amerika tips? 

Print Friendly, PDF & Email