Heb je reisplannen naar de USA? Bespaar op je reis met deze korting autohuur Amerika met Alamo! Extra voordeel is altijd mooi meegenomen zodat je voordelig een auto kan huren in Amerika.

Korting autohuur Amerika met Alamo

Ben je op zoek naar korting bij Alamo.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Alamo.nl en ontvang direct een bedrag aan korting op je autohuur! Helemaal leuk is dat bij Alamo.nl vaste klanten ook gewaardeerd worden en beloond. Zo is er een speciale Alamo.nl Membersclub.

  • Wordt voor Alamo.nl member. Dan krijg je altijd 5% korting op je autohuur reservering;
  • Meld je aan voor nieuwsbrief Alamo.nl en ontvang  korting op je huurauto en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Voordelen auto huren bij Alamo.nl

Alamo is vooral bekend qua autohuur in Amerika. Wil je een auto huren in de USA via Alamo dan kan je dat het beste doen via Alamo.nlIdeaal is de gratis One Way service van Alamo die geldig is in de staten Californië en Florida. Daarnaast geld de gratis one way optie ook op de populaire route tussen Los Angeles Airport, Las Vegas Airport en San Fransicso Airport. Als je via Alamo huurt zijn de auto’s maximaal 9 maanden oud. Als je een auto in Amerika gaat huren raad ik je aan om te zorgen voor voldoende saldo op je creditcard.

Auto huren bij Alamo 

 

Heb jij meer auto huren Amerika tips? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email