Een wintersport vakantie met het hele gezin kan aardig in de kosten lopen. Daarom deel ik graag deze korting bij het Amonti en Lunaris hotel in het Ahrntal in Zuid-Tirol.

Korting bij Amonti en Lunaris hotel in Ahrntal in Zuid-Tirol

Voor wie graag nog in de lente wilt gaan skiën is deze korting bij het Amonti en Lunaris hotel in het Ahrntal in Zuid-Tirol wellicht dé wintersport aanbieding waar je naar op zoek bent.

Met een hoogte van meer dan 2.500 meter is Skiworld Ahrntal een van de hoogstgelegen en sneeuwzekere skigebieden in Zuid-Tirol. Dit is de plek waar je in de lente en met pasen nog kan gaan skiën met de hele familie.

Het fijne aan het vijfsterren Amonti & Lunaris wellnessresort is dat ze goede aanbiedingen hebben voor de liefhebbers van lente- en zonne skiën. Daarnaast is dit familiehotel het enige hotel in het Ahrntal dat direct aan het dalstation ligt en dat betekent dat je direct vanuit het hotel kunt gaan skiën. In het hotel direct aan de piste is een skischool en skiverhuur gevestigd. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen in dit skigebied? Hier kan je alle winterse tips op rij lezen over het skigebied Klausberg in het Ahrntal in Zuid-Tirol.

Zo kan je met de kinderen naar Klausi-Land, het grootste kinderskipark in het Ahrntal. Hier kunnen zij zich heerlijk uitleven. Willen jullie even met de volwassenen onder elkaar een paar afdalingen maken of even ontspannen in de spa? Geen zorgen! Bij dit vijfsterren wellnessresort wordt er elke dag kinderopvang aangeboden voor kinderen vanaf 2 jaar. De kinderopvang is elke dag beschikbaar. Voor de iets oudere kinderen is er de Mini Club en voor tieners is er een speciale Junior Club.

*Bekijk meer info en de beschikbaarheid van dit hotel;
**Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Zuid-Tirol

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Korting Amonti en Lunaris hotel Ahnrthal Zuid-Tirol aanbiedingen

Past deze korting bij Amonti en Lunaris hotel in Ahrntal in Zuid-Tirol bij je vakantieplannen voor het lente skiën?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email