Een wintersport vakantie met het hele gezin kan aardig in de kosten lopen. Daarom deel ik graag deze korting bij het Amonti en Lunaris hotel in het Ahrntal in Zuid-Tirol.

Korting bij Amonti en Lunaris hotel in Ahrntal in Zuid-Tirol

Voor wie graag nog in de lente wilt gaan skiën is deze korting bij het Amonti en Lunaris hotel in het Ahrntal in Zuid-Tirol wellicht dé wintersport aanbieding waar je naar op zoek bent.

Met een hoogte van meer dan 2.500 meter is Skiworld Ahrntal een van de hoogstgelegen en sneeuwzekere skigebieden in Zuid-Tirol. Dit is de plek waar je in de lente en met pasen nog kan gaan skiën met de hele familie.

Het fijne aan het vijfsterren Amonti & Lunaris wellnessresort is dat ze goede aanbiedingen hebben voor de liefhebbers van lente- en zonne skiën. Daarnaast is dit familiehotel het enige hotel in het Ahrntal dat direct aan het dalstation ligt en dat betekent dat je direct vanuit het hotel kunt gaan skiën. In het hotel direct aan de piste is een skischool en skiverhuur gevestigd. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen in dit skigebied? Hier kan je alle winterse tips op rij lezen over het skigebied Klausberg in het Ahrntal in Zuid-Tirol.

Zo kan je met de kinderen naar Klausi-Land, het grootste kinderskipark in het Ahrntal. Hier kunnen zij zich heerlijk uitleven. Willen jullie even met de volwassenen onder elkaar een paar afdalingen maken of even ontspannen in de spa? Geen zorgen! Bij dit vijfsterren wellnessresort wordt er elke dag kinderopvang aangeboden voor kinderen vanaf 2 jaar. De kinderopvang is elke dag beschikbaar van 10 uur tot 19 uur. Voor de iets oudere kinderen is er de Mini Club en voor tieners is er een speciale Junior Club.

Gratis vakantiedagen 7=6 > 18 maart tot 16 april 2023
Inbegrepen: 7 overnachtingen incl. Premium inclusive Pension, spa- en wellnesszone op meer dan 6.000 m², saunaopgietingen in de Sky Lounge, fitness-ontspanningsprogramma’s met de fitnesscoach. Prijs per persoon vanaf 1.650 euro.

Gratis vakantiedagen 4=3 (26–31.03.23)      
4 dagen boeken, 3 dagen betalen – Prijs per persoon, 4 nachten vanaf 795 euro, aankomst mogelijk van maandag tot zondag.

Paashaashit voor gezinnen   
1 kind gratis in de kamer van de ouders vanaf een verblijf van 7 dagen.

*Bekijk meer info en de beschikbaarheid van dit hotel.
**Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Zuid-Tirol

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Korting Amonti en Lunaris hotel Ahnrthal Zuid-Tirol aanbiedingen

Past deze korting bij Amonti en Lunaris hotel in Ahrntal in Zuid-Tirol bij je vakantieplannen voor het lente skiën?

Print Friendly, PDF & Email