Ik heb een zwak voor de KLM en haar marketingactiviteiten. Een tijdje geleden deelde ik al de unboxing video van KLM waarin de nieuwe Dreamlinder werd gepresenteerd. Dat is nog eens een cadeau uitpakken! Ze hebben niet stil gezeten daarna want nu presenteren ze; Bluey en de Kerst luchtshow.

Bluey en de Kerst luchtshow

Bluey stijgt op vanaf Schiphol voor een wonderlijk avontuur. Deze korte animatiefilm is weer geniaal in elkaar gezet. Al vliegend naast haar moeder, misschien wel de Dreamliner? trotseren ze de kou boven de Noordpool op weg naar de luchtshow. Onderweg ontmoeten ze Rudolph, dé ster van de luchtshow die snip verkouden is en telkens achterblijft door het genies.

Bluey helpt zijn beste vriend en draait een mooie kerstkrans om zijn propellor heen. De luchtshow wordt door iedereen bekeken maar dan lijkt het toch even helemaal mis te gaan. Zoals het een goede vriend betaamt vliegt Bluey de lucht in om het werk van Rudolph af te maken. In deze tijd wordt jong en oud toch vrolijk van deze korte feel good movie?

 

KLM wenst je fijne feestdagen toe!

Print Friendly, PDF & Email