Wil jij op wintersport vakantie naar de skigebieden van St. Anton am Arlberg in Oostenrijk? Wie weet past dit kleinschalige hotel in St. Anton am Arlberg bij je reiswensen.

Kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg

Kan jij niet wachten tot dat de bergen weer bedekt zijn met een dik pak sneeuw? De skigebieden van St. Anton am Arlberg openen weer hun deuren op 2 december 2022. Het voordeel van reizen naar St. Anton am Arlberg tijdens het openingsweekend is onder andere dat je gratis je ski’s en/of snowboards door professionals kan laten testen. Het is immers belangrijk om je wintersport uitrusting goed te onderhouden en elk seizoen te laten checken.

Als je ervoor kiest om begin december al naar de Oostenrijkse bergen te reizen is het feit dat je dan in de adventsperiode in Oostenrijk op vakantie bent. Dat geeft je wintersportvakantie nog meer sfeer! Alle dorpen, hotels en restaurants zijn mooi versierd en ook het museum in St. Anton am Arlberg draagt bij aan de adventsmagie. Het kan dit jaar wel zo zijn dat alle lampjes maar een paar uur branden i.v.m. de gestegen energieprijzen. Hou je van lokale dingen proeven? Dan moet je vragen naar een “kiachli”, dat is een gefrituurd stuk deeg met zuurkool in het midden dat er uitziet als een soort krakeling of in een aantal gevallen als een donut.

Hou jij van de Oostenrijkse gastvrijheid, de Tiroolse charme en Scandinavisch design? Dan is een verblijf in een kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg aan te raden. Dit is namelijk precies de omschrijving van het Valluga Hotel dat in het centrum van St. Anton am Arlberg ligt.

In het boutique hotel kunnen tegelijkertijd nog geen 50 mensen overnachten. Vanuit het hotel zijn de pistes vlakbij, je kan overal naar toe wandelen want je verblijft in het centrum, er is een spa waar je kan opwarmen tijdens de winterse dagen en er is een goed restaurant. Fijnproevers en rustzoekers die van kleinschaligheid houden, dat zijn over het algemeen de gasten van het boutique Valluga Hotel.

*Ontdek hier alles over dit hotel.
*
*Ontdek hier wat je in de zomervakantie in St. Anton am Arlberg kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg

Wellness Hotel Valluga

Zou jij in dit kleinschalige boutique hotel
in St. Anton am Arlberg willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email