Misschien heb je ze al voorbij zien komen op internet maar wellicht ook nog niet en daarom laat ik je graag kennis maken met de nieuwe reis must have, “Kekke camerariem”. Geen saaie cameramerk banden meer om je nek maar een fleurige camerariem die opvalt.

Hippe en stylish camerariem

Dolblij ben ik met mijn Nikon spiegelreflexcamera, maar die degelijke zwarte band waar met koeienletters Nikon op staat heb ik vervangen voor een hippe Kekke camerariem. De camerariemen worden in China met de hand gemaakt en op de website vind je de meest bijzondere en kleurige printjes. Ik heb mijn camera gepimpt met een katoenen camerariem met een wit/grijs gevlochten patroon.

Winactie must have: Kekke camerariem          Winactie must have: Kekke camerariem

Kekke camerariem assortiment

Naast de katoenen camerariem die ik heb kan je ook kiezen voor camerariemen met kekke kleuren waarbij de binnenkant van neopreen is. De riemen zijn iets langer dan originele camerariemen. De katoenen riem is wel iets smaller maar alle riemen zijn getest op een draaggewicht van 80 kg dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de riem de camera niet houdt. Naast de camerariemen kan je ook camera handstraps, tablethoezen en cameratassen kopen of iemand een kekke cadeaubon geven. Voor de Kekke camerariem betaal je €34,95.

Wil jij ook een Kekke Camerariem? Kijk dan rond op KekkeCamerariem.nl en als je er een besteld dan wordt die binnen drie werkdagen kosteloos thuisbezorgd.

Winactie must have: Kekke camerariem

Wat vind jij van deze nieuw reis must have?

Print Friendly, PDF & Email