Kamperen op unieke plekken, dat is nog eens een avontuur en ook nog eens super leuk! Zo kom je nog eens ergens en geheid beleef je er iets moois.

Kamperen op unieke plekken

Het hoeft niet altijd gek, extreem en bijzonder te zijn. Kamperen op een grote camping kan heel leuk zijn en handig met alle faciliteiten die je bij de hand hebt. Maar als je mij kent dan weet je dat ik bruis van de ideeën en barst van de reis wensen.

Hoe meer ik reis hoe langer mijn wensenlijstje wordt. Afgelopen weekend heb ik mijn meest bijzondere en avontuurlijke kampeer ervaring ooit gehad. Ik ben namelijk gaan kamperen op de Euromast en gaan kamperen aan de Euromast. Gekkigheid, maar super leuk dat ik deze kans had tijdens de editie van ‘Camp the Night 2018‘.

Daar gaat het om, die bijzondere ervaringen. Daarom organiseert Campspace elk jaar Camp the Night. Zo kon je al eens overnachten in het Olympisch Stadion in Amsterdam, kon je slapen op forteiland Pampus en genieten van een drive-in camper bioscoop in een bos in Drenthe. Het grootste en meest bijzondere kampeer avontuur vond plaats in Rotterdam en wel op de Euromast. De twee platformen op de Euromast werden omgebouwd tot kampeerplek en zo ontstond binnen een paar uur de Hoogste Urban Campsite ter wereld, op 112 meter hoogte. Zo hoog zoek ik het niet zo snel meer op maar ik heb wel de onderstaande kampeer wensen.

*Ook leuk, ontdek al deze wellness campingswellness glampings in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Kamperen op unieke plekken

Tips uniek kamperen in Nederland

Wil je er ergens uniek en origineel overnachten? Bekijk al deze tips zodat je in een keer ziet waar je het hele jaar door kan kamperen op unieke plekken in Nederland. Een aantal kampeer tips zijn op vakantieparken, dus geen unieke plek qua locatie maar wel bijvoorbeeld qua kampeer accommodatie.

*Ook leuk, ontdek al deze wellness campings en wellness glampings met wellness faciliteiten.

Luxe lodgetent + hottub – Buitenplaats Beekhuizen

We hebben weer zo’n leuke plek gevonden, kijk nou eens naar deze Wellness Lodgetent in Nationaal Park Veluwezoom op Buitenplaats Beekhuizen. Het is een  kleinschalige vakantiepark met diverse glamping mogelijkheden.

Het is een ruim vakantiepark en glamping in de natuur waar je in alle rust kan genieten van de omgeving. De Luxe Pod is leuk, maar wij worden vcooral helemaal enthousiast van de twee wellness accommodaties. Je kan kiezen voor de Lodgetent Wellness met een privé hottub naast de Lodgetent of voor luxe glamperen in de Wellness XL Lodgetent met privé hottub. Beide lodgetenten hebben daarnaast een badkamer met een regendouche met massagestralen. *Hou er rekening meet dat in geval van Natuurbrandriscio fase 2, de hottub niet opgestookt kan worden.

Luxe lodgetent + hottub – Buitenplaats Beekhuizen

Camping tips

Nu ik zo eens even alles op een rijtje heb gezet kom ik erachter dat ik aardig wat over kamperen heb geschreven. Lees dus zeker de onderstaande artikelen als je op zoek bent naar leuke camping tips voor Nederland en Italië en handige camping tips voor de eerste keer op reis met een camper. Oh en laat je zeker ook inspireren met leuke tips voor populaire campings.

Camping tips

Tips kampeerspullen inpakken 

Uiteraard heb je het een en ander nodig als je gaat kamperen. Ik dacht dat ik mijzelf goed had voorbereid voor mijn reis met de camper naar het Zwarte Woud in Duitsland maar onderweg kwam ik er toch achter dat ik een paar dingen was vergeten.

Reis je met de auto naar je kampeerplek of naar de camping? Zorg dat de zware spullen altijd onderop liggen zodat je niet bij een eventuele noodstop een slaapzak in je nek hebt liggen of een tentstok tegen je autoraam. Neem in elk geval de onderstaande kampeerspullen mee want die heb je sowieso nodig. Ben je net als ik een The North Face fan? Lees mijn mini review hieronder en bestel een hoodie en regenjas bij outdoor shop CAMPZ want die komen altijd van pas tijdens een kampeervakantie.

  1. Tips voor reisgadgets roadtrip
  2. Denk aan eventueel benodigde tolvignets
  3. Een slaapzak en kussen en natuurlijk je kampeer tent
  4. WC papier, voor het geval je onderweg moet en een zaklamp
  5. Meer tips voor wat je moet meenemen op roadtrip Europa
  6. Stekkers voor stroom op de camping inclusief verlengsnoer voor opladen eigen apparatuur
  7. Kampeeruitrusting: bestek, borden, glazen, tafeltje en stoelen zijn fijn maar hoeft niet (back to basic)

Tips kampeerspullen inpakken 

Kamperen op unieke plekken, waar zou jij dat willen doen?

Print Friendly, PDF & Email