Laat je inspireren op dé kampeerbeurs van het jaar in Utrecht! Doe mee en maak kans op gratis kaarten Kampeer Caravan Jaarbeurs 2018. 

Start je kampeervakantie op de Kampeerbeurs 2018 

Van 10 tot en met 14 oktober 2018 staat de Jaarbeurs weer in het teken van de Kampeer en Caravan beurs. De Jaarbeurs in Utrecht wordt omgetoverd tot een kampeer walhalla waar je je kan laten inspireren met duizend-en-een-kampeer ideeën. Kamperen is en blijft populair onder Nederlandse reizigers en voor alle kampeerliefhebbers is de Jaarbeurs in Utrecht de place to be.

Laat je inspireren in het Kampeertheater met de laatste ins- en outs op kampeer gebied, bekijk de nieuwste modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten en voortenten. Kijk of jij al de meest handige kampeer accessoires in huis hebt, maak een proefrit, test een e-bike en doe mee aan clinics en workshops. Trek er de hele dag voor uit want er is genoeg te ontdekken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Winnen! Gratis kaarten Kampeer Caravan Jaarbeurs 2018

Ben jij een kampeerliefhebber of wil je wel eens weten wat er allemaal mogelijk is op kampeergebied doe dan mee aan de winactie en maak kans op twee van de 10 vrijkaarten die ik mag weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is dit artikel op je Facebook delen en mijn facebook pagina liken en vertellen waarom je graag naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wilt. Wie weet ga jij er straks gratis naar toe.

Maak er gelijk een mini kampeervakantie van als je tickets hebt gewonnen. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt parkeerterrein P2 omgetoverd tot een pop-up camping.

Kampeerbeurs 2018

Winactie! Camperdroomreis of bijdrage voor DIY-camperproject

Heb jij een camper en denk je er al een tijdje over om die al veel te lang uitgestelde reparatie te laten doen? Moet er nog iets aan verbouwd worden voor dat je eindelijk die camper roadtrip door Europa kan maken? Of ben je avontuurlijk en wilde je altijd al een reis in een camper maken? Dit is het moment! In mei van dit jaar ging ik voor het eerst op reis met een camper die ik had gehuurd via het AirnBnB van de campers, PaulCamper.

Nu heeft PaulCamper het PaulCamper Community Fund opgericht om ervoor te zorgen dat iemand zijn camperdroomreis daadwerkelijk kan gaan beleven. Het enige wat je hoeft te doen is in een kort verhaal of op een andere creatieve manier aan PaulCamper uitleggen waarom jij of iemand anders een camperdroomreis moet winnen of welke renovaties en reparaties jijzelf of zij nodig hebben om de camper helemaal naar zin te maken. PaulCamper verdeelt het budget over de mooiste, ontroerendste of leukste verhalen en helpt mensen een camperreis te maken of hun eigen camper te repareren. PaulCamper selecteert de meest interessante verhalen en financiert het project – onder de voorwaarde dat het proces vastgelegd en het verhaal (nadien) gebruikt mag worden.

Camper huren - Paul Camper

Met korting naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Met korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Het kan en waarom zou je meer betalen als je je geld net zo goed kan uitgeven aan een mooie kampeerreis of aan nieuwe kampeerspullen.

Kampeer tips

Kan je niet wachten tot oktober en wil je alvast wat kampeer tips lezen en inspiratie op doen voor jouw volgende kampeervakantie? Check mijn onderstaande artikelen en wie weet staan er wat leuke reistips tussen voor je.

Kampeer tips

Ben jij wel eens naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post