Laat je inspireren op dé kampeerbeurs van het jaar in Utrecht! Doe mee en maak kans op gratis kaarten Kampeer Caravan Jaarbeurs 2020 van 9 tot en met 13 oktober. 

Start je kampeervakantie op Kampeerbeurs 2020

Van 9 tot en met 13 oktober 2020 staat de Jaarbeurs weer in het teken van de Kampeer en Caravan beurs. De Jaarbeurs in Utrecht wordt omgetoverd tot een kampeer walhalla waar je je kan laten inspireren met duizend-en-een-kampeer ideeën. Kamperen is en blijft populair onder Nederlandse reizigers en voor alle kampeerliefhebbers is de Jaarbeurs in Utrecht de place to be.

Laat je inspireren in het Kampeertheater met de laatste ins- en outs op kampeer gebied, bekijk de nieuwste modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten en voortenten. Kijk of jij al de meest handige kampeer accessoires in huis hebt, maak een proefrit, test een e-bike en doe mee aan clinics en workshops. Trek er de hele dag voor uit want er is genoeg te ontdekken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Winnen! Gratis kaarten Kampeer Caravan Jaarbeurs 2020

Ben jij een kampeerliefhebber of wil je wel eens weten wat er allemaal mogelijk is op kampeergebied doe dan mee aan de winactie en maak kans op twee van de 10 vrijkaarten die ik mag weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is dit artikel op je Facebook delen en mijn facebook pagina liken en vertellen waarom je graag naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wilt. Wie weet ga jij er straks gratis naar toe.

Maak er gelijk een mini kampeervakantie van als je tickets hebt gewonnen. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt parkeerterrein P2 omgetoverd tot een pop-up camping.

Bekijk hier het programma en activiteitenoverzicht!

Kampeerbeurs 2018

Met korting naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Met korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Het kan en waarom zou je meer betalen als je je geld net zo goed kan uitgeven aan een mooie kampeerreis of aan nieuwe kampeerspullen. Je betaald dan maar €11,- in plaats van de kassaprijs van €14,-.

Camper huren - Paul Camper

Kampeer tips & Glamping tips

Kan je niet wachten tot oktober en wil je alvast wat kampeer tips lezen en inspiratie op doen voor jouw volgende kampeervakantie? Check mijn onderstaande artikelen en wie weet staan er wat leuke reistips tussen voor je.

Kampeer tips

Ben jij wel eens naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs geweest?

Print Friendly, PDF & Email