Ik hou van roadtrips en daar schrijf ik dan ook veel over. Super leuk dus dat ik werd geselecteerd voor een interview voor Sunny Cars Magazine over roadtrips.

Interview voor Sunny Cars Magazine over roadtrips

Ik hou van reizen en ben gek op auto’s! Niet zo gek dus dat dat een ‘hot topic’ is op mijn website. Ik rij zelf een hele oude auto, (Opel Corsa Sport uit 1992) maar dat mag de pret niet drukken. Het is juist hilarisch in zo’n oude auto rondrijden waarbij wij samen al heel wat avonturen hebben beleefd. Niet voor niets staat er 379.000 kilometer op de teller.

Anyway, die Opel is mijn beste vriend thuis maar op reis huur ik altijd een auto om mijzelf van A naar B te brengen. Om van gebaande paden af te gaan. En om te genieten van de ultieme vrijheid en flexibiliteit die een huurauto biedt. Als je niet zo vaak reist en je wilt een auto huren dan raad ik je Sunny Cars aan omdat je je niet door lastige en onduidelijke huurcontracten hoeft te worstelen en ‘what you see is what you get‘.  k, alleen het automerk kan verschillen omdat het om een klasse type gaat.

Sunny Cars heeft mij geinterviewd voor hun maandelijkse Sunny Times Magazine dat wordt gedistribueerd binnen de reiskanalen en veel wordt gelezen door reisagenten en touroperators. Ik mocht in deze editie vertellen over mijn 21 daagse daagse roadtrip en rondreis door Florida.

Onderaan dit bericht staan vele tips en ideeën vermeld voor roadtrips door Europa en rondreizen met een huurauto buiten Europa.

Roadtrip Europa ideeën

Kan jij geen genoeg krijgen van roadtrip door Europa reisinspiratie? Lees dan ook mijn persoonlijke ‘Roadtrip Favourites’.  Van een roadtrip door Europa, tot aan een wellness roadtrip. Van kastelen spotten in Duitsland tot het ontdekken van de Italiaanse en Spaanse kust.

Roadtrip buiten Europa ideeën

Wil jij ergens een roadtrip gaan maken buiten Europa? Dan raad ik je dat zeker aan. Ik ben gaan roadtrippen en rondreizen met een huurauto in Canada, Texas, Florida en Zuid-Afrika.

  1. Roadtrip ‘Western Wellness’ in Texas
  2. Rondreis Florida 21 dagen met een huurauto
  3. Alles wat je moet weten over een auto huren in Zuid-Afrika

Fort Worth Stockyards

Print Friendly, PDF & Email