Alles flex! luidt het artikel in Grazia nummer 25 – 2015. Wie zijn toch die mensen die met hun laptop cafe’s, restaurants en koffietenten overnemen? Drie flexwerkers over hun kantoor in de stad.

Interview Grazia – Alles flex!

Onlangs werd ik geïnterviewd door Annemarie van Looij en gefotografeerd door Bop Mulder in de Coffee Company op de Korte Poten in Den Haag. Ik werkte mee aan een artikel over flexwerken in de stad. Als freelancer werk ik op diverse plekken. Vaak op reis en vanuit huis. Soms vind ik het heerlijk om gewoon even onder de mensen te komen of met andere flexwerkers af te spreken in de stad zodat we samen kunnen werken.

Ik ga meestal bij de Coffee Company werken op de Korte Poten in Den Haag omdat de locatie makkelijk bereikbaar is, de service goed is, de koffie lekker smaakt en het belangrijkste, het is net een groot kantoor.

The making off – Interview Grazia – Alles flex!

Ik was best een beetje nerveus voor deze shoot want ik zat zomaar ineens in het voorraadhok met een visagist en stylist terwijl fotograaf Bop een goede spot aan het zoeken was in de Coffee Company zelf. Ik kreeg een hippe jurk aan en paalhakken waar ik van me leven nog nooit opgelopen had. Voor de support had ik Sanne van World of Blogs meegenomen. Zij maakte gelijk een paar foto’s van de making off.

Grazia Interview - The making off     Grazia Interview - The making off

Grazia Interview - The making off     Grazia Interview

Werk jij ook wel eens buiten de deur?

Print Friendly, PDF & Email