De zomer is hét seizoen voor mij en als het winter bij ons is ga ik ook het liefste ergens anders op deze aardbol genieten van de zonnestralen. Ik hou van de zon, doe er alles aan om er zoveel mogelijk van te kunnen genieten en dat al van jongs af aan. Ik vertel over mijn zonverslaving in de Vrouw bijlage van de Telegraaf.

Telegraaf Vrouw: Mijn zonverslaving

De laatste tijd lees je steeds meer over bewust zonnen, de mogelijke schadelijke effecten en meer. De redactie van de Telegraaf benaderde een aantal vrouwen die niet bang zijn voor de zon en er alles aan doen om ervan te genieten.

Een daarvan was ik en afgelopen zaterdag lag ik op de deurmat en in de winkels. De shoot vond plaats in juni op het strand van Noordwijk tijdens de eerste warmste dag van het jaar.

Fotoshoot Telegraaf Vrouw

Uiteindelijk is door de redactie van Telegraaf Vrouw de bovenstaande foto bij de reportage gekozen. Al met al was het super leuk om eens mee te maken en uiteindelijk vind ik het een leuke reportage geworden en ben ik blij met de foto’s die fotograaf Gregor Servais gemaakt heeft. Hieronder zie je de andere foto’s die toen gemaakt zijn.

In Telegraaf Vrouw vertel ik over mijn zonverslaving

Doe jij er alles aan om van de zon te genieten of zit je liever in de schaduw?

Print Friendly, PDF & Email