Vorige maand was ik terug in Slovenië dat ik in 2009 voor het eerste ontdekte tijdens een interrailtrip. Toen bezocht ik de stad Ljubljana en reed ik naar de highlights van het land, de Lipica Stud Farm en de Postojna grot om daarna even te relaxen in Piran. Nu maakte ik samen met Denise een roadtrip van een week en heb ik het land van links naar rechts en van boven tot onder verkend. In het AD vertel ik over mijn roadtrip Slovenië.

In het AD over mijn roadtrip door Slovenië

Vorige week werd ik gebeld door het AD of ik mee wilde werken aan een korte interview over één van mijn reizen. Aangezien ik nog maar net terug was uit Slovenië en nog bruis van de verhalen neem ik je mee naar dit veelzijdige land. Ik vertel o.a. over het raften waar ik ook al een blog over heb geschreven, zie: “Raften op de Soca rivier – Slovenië“. AD Zomerspecial - Slovenië Voor meer inspiratie over reizen naar Slovenië hou mijn Slovenië pagina in de gaten, de komende weken verschijnt hier elke week een blog vol tips en belevenissen.

Reisvideo Slovenië

Ik heb een reisvideo gemaakt van mijn totale reis door Slovenië. Heb je reisplannen voor een roadtrip door Slovenië? Bekijk dan zeker de reisvideo voor een impressie van de bestemming.

Heb jij plannen om naar Slovenië te gaan?

Print Friendly, PDF & Email