Met dank aan al mijn reisavonturen die ik sinds 2014 deel op “Travel around with me” ben ik regelmatig in de media verschenen. Enerzijds waren dat interviews over wat ik doe, het delen van reistips naar aanleiding van mijn reiservaringen of het waren reisreportages van mijn hand die elders in de media zijn verschenen.

In de media

Ik ben door diverse kranten en magazines benaderd voor interviews en het delen van reistips en reiservaringen. Zo stond ik in het AD, Het Parool, VRIJ en VROUW (Telegraaf), Talkies Magazine, Wellness Magazine, Vriendin, Viva, Grazia en Cosmopolitan. Bij BNR Nieuwsradio heb ik eens reistips mogen geven en bij Den Haag FM heb ik een tijd lang wekelijks tips gegeven en ben ik geïnterviewd over de Palio di Siena.

Met een reporter van Den Haag FM heb ik eens samengewerkt aan een reportage toen het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen er net stond. Naar aanleiding daarvan heeft FUNX Den Haag mij ook gevonden en was ik live in de radio-uitzending. Daarnaast heb ik voor diverse andere reisgerelateerde media artikelen geschreven, onder andere voor Wellness Magazine, Expedia en Ski Info. Op mijn portfolio pagina kan je hiervan een overzicht zien. Klik op de logo’s hieronder en je kan de artikelen er nog eens op nalezen.

 • Het Parool
 • Cosmopolitan
 • Grazia
 • BNR-Nieuwsradio
 • Vriendin
 • De-Posthoorn-Den-Haag
 • NRIT-Media
 • Wellness-Magazine-Logo
 • Talkies-Magazine
 • Vrouw-Telegraaf
 • Expedia
 • Algemeen Dagblad

Den Haag FM

Reis- en wellness reportage Wellness Magazine

In mei 2014 ben ik voor Wellness Magazine op reis geweest naar de Amerikaanse staat Texas. Mijn artikel, Western Wellness, een roadtrip door Texas, is in de editie van 18 juli 2014 verschenen.

Interviews op TV, in kranten en magazines

Interview Hart van Nederland – Kamperen aan de Euromast – Juli 2018
Op 7 juli 2018 werd ik op de voet gevolgd door de cameraploeg van Hart van Nederland voor een reportage over het kamperen op de Euromast en het ‘hangen’ aan de Euromast. Hieronder kan je de opnames terug kijken. RTV Rijnmond maakte er ook een item van en gebruikte mijn foto’s.

Adrenaline op reis – VIVA

Ik zoek graag het avontuur op en heb al diverse adrenalinekicks beleefd. Viva vroeg mij naar mijn meest avontuurlijke belevenissen en wat adrenaline doet met mij.

Interview AD Zomerspecial – De zomer van 2015!

Hieronder zie je mijn interview voor de zomerspecial van het AD. Ik vertel over mijn laatste reis naar Slovenië en wat ik daar heb gedaan. Meer hierover in mijn blog; “In het AD vertel ik over mijn roadtrip Slovenië“.

Interview Het Parool – Reizen op eigen risico!

Het artikel gaat over het feit dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken steeds preciezere reisadviezen afgeeft. Maar wat zegt zo’n advies nou eigenlijk en wat als je als reiziger toch naar een bepaald gebied afreist? Ik werd benaderd  om mijn mening hierover te geven en dat stond op zaterdag 8 augustus in Het Parool. Meer hierover in mijn blog; “Het Parool: Reizen op eigen risico“.

Magazine VRIJ – De Telegraaf

Op Schiphol lopen dagelijks zo’n 200.000 passagiers rond. Waar gaan ze naartoe en waar komen ze vandaan? VRIJ vraagt naar hun bestemming en ik vertelde op 4 augustus 2018 over mijn reis naar Aruba.

De Posthoorn

Een vakantie in eigen stad? Waarom niet!  Journaliste Tanja Verkaik van de regionale krant De Posthoorn interviewde mij en vroeg naar de beste tips voor een thuisvakantie in Den Haag.

Reistips Krakau – Under the radar – Cosmopolitan

Reizen naar een bestemming die nog niet bij het grote publiek bekend is, dat is ‘under the radar’ reizen. Krakau is een stad die nog niet massaal word bezocht en daarom tip ik de lezers van Cosmopolitan over deze stad als citytrip bestemming.

Reistips – Talkies Magazine

In de rubriek; ‘3 vragen aan, Talkies Magazine Travel news‘ vertelde ik over mijn reistips voor Italië, mijn favoriete reisbestemming en hoe Travelaroundwithme.com is ontstaan. Eerder mocht ik online in Talkies Magazine mijn 5 ultieme reistips delen.

Gastspreker, Hogeschool & Reis Event!

Het leuke is dat het delen van mijn reiskennis steeds vaker wordt opgemerkt en dat ik al twee keer als spreker ben gevraagd. Ik heb een keer reistips gegeven op het Reis! Event in Groningen en bij Hogeschool InHolland in Rotterdam was ik één van de gastsprekers tijdens een congres over; ‘Terrorisme in Toerisme‘. Naar aanleiding van dit congres is een artikel gepubliceerd in NRIT Media.

Reis!Event - Groningen - Vakantiebeurs

NRIT Media

Interview Sunny Cars Autohuur magazine – Sunny Times

I love roadtrips en daarom interviewde Sunny Cars mij voor  het Sunny Times magazine. Ik vertelde over mijn roadtrip met een vriendin van 21 dagen door de Amerikaanse staat Florida.

Interview Sunny Cars Autohuur magazine - Sunny Times

Op de radio, BNR, Omroep West, Den Haag FM

De redactie van BNR nieuwsradio deed onderzoek naar de uitgaven van Nederlanders op vakantie. Tijdens de research kwamen ze terecht bij twee van mijn artikelen over dit topic. Naar aanleiding daarvan werd ik gebeld of ik tijdens de radio uitzending op 10 augustus om 06.39 uur mijn tips kon delen hoe je je Euro het beste besteed op reis en het meeste eruit haalt. Terugluisteren van het fragment kan hier.

In de zomermaanden wordt er op DenHaag FM elke week een event ergens ter wereld uitgelicht en besproken tijdens de uitzending. Op 9 augustus sprak ik over de Palio di Siena waar ik inmiddels vier keer ben geweest. Het mag dan een uitzending zijn van een vriend van de familie maar ik vind het toch super leuk. In 2,5 minuut verteld Theo over mijn ervaring met het zwemmen met paarden op OzoNOP.nl.

Naar aanleiding van de opening van het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen ben ik met Den Haag FM aan boord gestapt voor een reportage.

Den Haag FM Reuzenrad

Interview Omroep West over de verfrissende Unox Thuisduik 2022

DEN HAAG – ‘Heerlijk, verfrissend.’ Voor het tweede opeenvolgende jaar is de Scheveningse Henriëtte Bokslag aangewezen op een nieuwjaarsduik uit blik. Hoewel ze om de hoek van het Kurhaus woont, vindt ze een echte duik in de zee geen optie. ‘Dat zou wel het allerleukste zijn‘, geeft ze toe. ‘Maar ja, het is toch de thuisduik, dus dan hou je je daar gewoon aan en doe ik het gewoon thuis.’

*Bekijk hier de gehele Unox Thuisduik 2022 reportage.
**Bekijk hier het hele artikel, interview en video reportage van de Thuisduik 2022.

Interview Omroep West over de verfrissende Unox Thuisduik 2022

Fotografie brochure Roan Camping Holidays

Voor Roan Campingvakanties heb ik in 2013 foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten op Camping Park Albatros in Italië. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Campingvakanties. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie in de brochure van Roan Camping Holidays“.

In 2014 ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen. In totaal zijn er op 8 pagina’s in de brochure van 2015 foto’s van mijn hand verschenen. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; Fotografie brochure 2015 – Roan Camping Holidays“.

Print Friendly, PDF & Email