Sinds juni 2014 deel ik al mijn reisavonturen op “Travel around with me“. Naast het delen van mijn avonturen van privé reizen ga ik ook regelmatig voor diverse opdrachtgevers op pad. In opdracht werk ik onder andere voor; Wellness Magazine en Skiinfo.

Mijn opdrachten bestaan uit:

  • Online reisreportages en gastartikelen, inclusief fotografie en op aanvraag met video content.
  • Offline reisreportages, inclusief fotografie
  • Fotografie opdrachten
  • Presentaties over reizen

In de media

Daarnaast geef ik regelmatig interviews in kranten, zoals het AD, Het Parool, Vrouw, (bijlage Telegraaf), De Posthoorn, magazines, zoals de Cosmopolitan, Grazia en Vriendin en bij andere online reismagazines. Onlangs heeft DenHaagFM mij geïnterviewd over de Palio in Siena en ben ik opnames gaan maken bij het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen. Naar aanleiding daarvan heeft FUNX Den Haag mij ook gevonden en was ik live in de radio-uitzending. Daarnaast heb ik voor diverse media gastartikelen geschreven en ben ik voor diverse platforms geïnterviewd. Op mijn portfolio kan je hiervan een overzicht zien.

Offline reisreportages

In mei 2014 ben ik voor Wellness Magazine op reis geweest naar de Amerikaanse staat Texas. Mijn artikel, Western Wellness, een roadtrip door Texas,  is in de editie van 18 juli 2014 verschenen.

Wellness Magazine

Western Wellness

Fotografie publicaties, brochure Roan Camping Holidays

Voor Roan Camping Holidays heb ik in 2013 foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten op Camping Park Albatros in Italië. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Camping Holidays. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie in de brochure van Roan Camping Holidays“.

Woody-tent-roan-kamperen

In 2014 ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen. In totaal zijn er op 8 pagina’s in de brochure van 2015 foto’s van mijn hand verschenen. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie brochure 2015 – Roan Camping Holidays“.

Fotografie opdracht Roan Camping Holidays

Interviews

Interview AD Zomerspecial – De zomer van 2015!
Hieronder zie je mijn interview voor de zomerspecial van het AD. Ik vertel over mijn laatste reis naar Slovenië en wat ik daar heb gedaan. Meer hierover in mijn blog; “In het AD vertel ik over mijn roadtrip Slovenië“.

Interview AD Zomerspecial - Slovenië

Foto publicatie AD
Zonder beeld geen verhaal! Dat is precies wat het Algemeen Dagblad ook dacht en zij publiceerde mijn foto die ik maakte van Paul van Vliet tijdens de opening van de Tourist Tram in Den Haag.

AD Paul van Vliet 06-07-2016

Interview Het Parool – Reizen op eigen risico!
Het artikel gaat over het feit dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken steeds preciezere reisadviezen afgeeft. Maar wat zegt zo’n advies nou eigenlijk en wat als je als reiziger toch naar een bepaald gebied afreist? Ik werd benaderd  om mijn mening hierover te geven en dat stond op zaterdag 8 augustus in Het Parool. Meer hierover in mijn blog; “Het Parool: Reizen op eigen risico“.

Het Parool: Reizen op eigen risico

De Posthoorn
Een vakantie in eigen stad? Waarom niet!  Journaliste Tanja Verkaik van de regionale krant De Posthoorn interviewde mij en vroeg naar de beste tips voor een thuisvakantie in Den Haag.

Posthoorn

Reistips Krakau – Under the radar
Reizen naar een bestemming die nog niet bij het grote publiek bekend is, dat is ‘under the radar’ reizen. Krakau is een stad die nog niet massaal word bezocht en daarom tip ik de lezers van Cosmopolitan over deze stad als citytrip bestemming.

Cosmopolitan

Interview Grazia – Alles Flex!
Hieronder zie je mijn interview in de Grazia, nummer 25 – 2015. Het gaat over flexwerken en waar ik dat doe. Het gehele artikel en de making off foto’s kan je bekijken in mijn blog; Interview Grazia – Alles Flex!”.

Interview - Grazia

Interview Vriendin
In het magazine Vriendin vertel ik openhartig over waarom ik voor mijzelf ben begonnen en waarom ik nu doe waar ik gelukkig van wordt, zoals de opstart van mijn reisblog.

Interview Vriendin

 

Op de radio

De redactie van BNR nieuwsradio deed onderzoek naar de uitgaven van Nederlanders op vakantie. Tijdens de research kwamen ze terecht bij twee van mijn artikelen over dit topic. Naar aanleiding daarvan werd ik gebeld of ik tijdens de radio uitzending op 10 augustus om 06.39 uur mijn tips kon delen hoe je je Euro het beste besteed op reis en het meeste eruit haalt. Terugluisteren van het fragment kan hier.

In de zomermaanden wordt er op DenHaag FM elke week een event ergens ter wereld uitgelicht en besproken tijdens de uitzending. Op 9 augustus sprak ik over de Palio in Siena waar ik inmiddels 4 keer ben geweest. Het mag dan een uitzending zijn van een vriend van de familie maar ik vind het toch super leuk. In 2,5 minuut verteld Theo over mijn ervaring met het zwemmen met paarden op OzoNOP.nl.

Naar aanleiding van de opening van het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen ben ik met Den Haag FM aan boord gestapt voor een reportage.

Den Haag FM Reuzenrad

Print Friendly, PDF & Email